Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló activa el Pla d’Emergència d’Inundacions amb motiu de la l’alerta per pluja nivell roig

En cas de pluges fortes es tancaran al trànsit rodat els camins que travessen les dos rambles i es desallotjarà la zona d'autocaravanes. Les classes s'han suspés des de dijous dia 18 a les 13.00 hores i també tota la jornada de divendres.

Després que el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat haja establit la situació de preemergència per pluja nivell roig en l'interior nord i litoral nord de la província de Castelló, l'Ajuntament de Benicarló ha activat el Pla Local d'Emergència d'Inundacions, vigent des de 2008, per fer front a les possibles situacions de risc que vinguen derivades de les pluges.

L'alcaldessa, Xaro Miralles, s'ha reunit amb el cap de la Policia Local, Agustín Parra, el regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, i el cap de la Brigada d'Obres i Serveis, José María Martín, per coordinar les actuacions que es duran a terme durant les properes hores. De moment, la Brigada d'Obres ja ha situat tanques en tots els camins que travessen les dos rambles (la de Cervera i la d'Alcalà) per si s'ha de tancar el pas al trànsit rodat.

A més, s'ha desallotjat la zona habilitada per a autocaravanes a la partida Solaes i s'estan evacuant també la zona de la Mar Xica, on desemboca la rambla de Cervera.

Paral·lelament, les patrulles urbanes i rurals de la Policia Local estan coordinades per a revisar els punts més conflictius del terme municipal i prendre les mesures necessàries en cas de situacions de risc.

En cas de ser necessari, es reunirà el CECOPAL (Centre de Coordinació Municipal), on, a més de l'alcaldia, la Policia Local i la Brigada d'Obres i Serveis, també s'inclouen els bombers i Protecció Civil.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha decidit suspendre les classes en tots els centres educatius de la població a partir de demà dijous 18 d'octubre a les 13.00 hores i també divendres 19 durant tota la jornada.

Des de l'Ajuntament, recomanem que seguiu els consells que dóna el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat que podeu trobar aquí.

Creat per smontins el 18/10/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/04/2019 14:07 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló