Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Tot a punt per a la celebració de Tots Sants

La Brigada d'Obres i Serveis està enllestint els treballs de jardineria i de pintura interior i exterior del Cementeri Municipal de cara al proper 1 de novembre, dia de Tots Sants. S'espera que els treballs d'ampliació del cementeri comencen abans de finalitzar l'any.

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis estan rematant els últims detalls perquè el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebració del dia de Tots Sants, el dia 1 de novembre. Els treballs s'han centrat en la pintura de les parets exteriors i interiors del Cementeri, com cada any, i en l'adequació de la jardineria, poda dels arbres, tall de gespa i ornamentació de les jardineres. A més, també s'estan realitzant reparacions d'obra dins de les instal·lacions, s'estan desbrossant els accessos al recinte i en els propers dies es netejaran les carreteres que condueixen al mateix.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha recordat que «des de l'Ajuntament treballem durant tot l'any realitzant treballs de manteniment per a tindre el cementeri en perfectes condicions». També ha afegit que «espera que els usuaris del cementeri facen bon ús del material públic perquè tots el puguen emprar i que el pròxim dia de Tots Sants es puga desenvolupar de la millor manera una jornada de record a aquelles persones que han faltat».

Ampliació del cementeri i canvi d'horari

El regidor ha aprofitat la visita al cementeri per a anunciar que s'estan ultimant els detalls per a adjudicar l'ampliació del cementeri, que s'espera que es puga iniciar a finals d'any. En concret, està previst incorporar 190 columbaris i 394 nínxols.

L'horari d'estiu del cementeri es mantindrà fins al dia de Tots Sants (de 8.00 a 19.00 hores ininterrompudes). A partir del 2 de novembre començarà l'horari d'hivern (de 8:00 hores a 17.30 hores).

Creat per smontins el 16/10/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/04/2019 14:07 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló