Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Surt a licitació la reurbanització del carrer del Riu i adjacents

Ja s'ha publicat la licitació per a reurbanitzar els vials Riu, Sant Valeri, Cid i Mare de Déu de la Mar a la plataforma del contractant del sector públic. Les obres serviran per a millorar la circulació i s'engloben dins del pla per a convertir el centre històric en zona només per a vianants.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que s'ha publicat a la plataforma del contractant del sector públic la licitació de la redacció del Pla per a la reurbanització del carrer Riu i tres carrers adjacents, que són els carrers de Sant Valeri, el carrer del Cid i el carrer de la Mare de Déu de la Mar. Els quatre carrers constitueixen actualment una de les sortides en precari del centre de la ciutat i absorbeixen tot el trànsit de la zona nord de la població.

Les obres, que s'emmarquen dins de les actuacions previstes en el pla per a convertir el centre històric en zona només per a vianants, suposaran la restricció al trànsit de vehicles, excepte als veïns, i consistiran a substituir l'actual paviment per llambordes, per tal de donar a tot el nucli de la ciutat un aspecte d'uniformitat. Així també, es renovaran els serveis bàsics del vial: xarxa de sanejament, servei de clavegueram, drenatge i enllumenat.

«Aquesta actuació --ha destacat l'alcaldessa-- ens permetrà recuperar i planificar el nucli històric de Benicarló i posar en valor alguns dels principals elements turístics i patrimonials de la nostra ciutat». Miralles ha remarcat que «aquest pla suposarà la creació d'un espai perquè la gent puga gaudir més del nostre espai públic, ja que es reduirà el tràfic de cotxes i possibilitarà l'augment de vianants i bicicletes».

Les ofertes es podran presentar fins al 22 d'octubre i tindran un termini d'execució de 5 mesos. La previsió és que les obres es puguen adjudicar abans de final de 2018 i que puguen començar a executar-se a primers de 2019.

El pressupost de la licitació és de 362.511,17 euros (sense IVA).

Creat per smontins el 03/10/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/12/2018 15:25 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló