Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L’exposició de Salvador Dalí al Mucbe atrau més de 3.800 visitants

La mostra «Salvador Dalí. Obra gràfica», que s'ha pogut visitar aquest estiu al Mucbe de Benicarló, ha tancat les portes amb un balanç de 3.862 visitants. Les obres exposades s'han pogut vore per primera vegada a la Comunitat Valenciana.

Des del passat 19 de juliol al 23 de setembre, el Mucbe ha rebut un total de 3.862 visites amb motiu de l'exposició dedicada a Salvador Dalí, una de les mostres més esperades de la programació del museu per a l'any 2018. Les visites s'han incrementat notablement durant els mesos d'agost i setembre respecte a les de 2017 i s'ha registrat una afluència important de residents a la província o a comarques veïnes que han vingut a propòsit a la ciutat per gaudir de l'exposició del pintor surrealista espanyol més afamat.

En total, els curiosos de Dalí han pogut veure 32 obres gràfiques, entre les quals destaca una suite de gravats dedicada a la història de Don Quijote, un personatge que va exercir una fascinació intensa sobre l'artista català. A més, també s'han exhibit obres dedicades a parelles famoses de la història, com Cleopatra i Marc Antoni o Eva i Adam. «Salvador Dalí. Obra gràfica» ha estat una exposició inèdita pel que respecta a la seua exhibició a la xarxa de museus que formen part de la Comunitat Valenciana.

Ara mateix, les dependències del Mucbe acullen una nova exposició dedicada al pintor expressionista abstracte Víctor Mateo (Tànger, 1946).

Creat per smontins el 01/10/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/05/2019 12:22 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló