Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló dotarà la plaça de l’Estació de més aparcaments i de zona de càrrega i descàrrega

Els voltants de l'estació guanyaran zones d'aparcament a l'avinguda de Felipe Klein i al passeig de Febrer Soriano i s'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega més àmplia al costat del dipòsit. També es dotarà la plaça de mobiliari urbà i arbres.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat avui que el Departament d'Urbanisme està treballant en la millora dels voltants de l'estació de ferrocarril de Benicarló incrementant les zones d'aparcament i incorporant mobiliari urbà i altres elements per embellir l'entorn. En concret, segons ha detallat l'alcaldessa, es retiraran les pilones i es prolongarà la zona d'aparcament de l'avinguda de Felipe Klein fins a la parada de l'autobús i es permetrà estacionar també a l'avinguda de Febrer Soriano, atés que s'ha convertit en un vial de sentit únic. Paral·lelament, s'adequaran més places de càrrega i descàrrega al costat del dipòsit i en breu s'adequaran els aparcaments del vial que va en direcció al riu.

Per últim, les millores inclouran també la dotació de mobiliari urbà per a la plaça, concretament bancs i jardineres, i es plantaran més arbres. També s'està plantejant la possibilitat d'instal·lar pèrgoles en tota l'esplanada de formigó.

Xaro Miralles ha assegurat que «amb aquests canvis aconseguirem una major fluïdesa en la circulació i guanyarem en zones d'estacionament». «A més --ha dit l'alcaldessa--, ampliarem la zona de càrrega i descàrrega i millorarem l'entorn amb més vegetació».

Miralles ha explicat també que «les millores es retardaran més del previst perquè ha sorgit un problema amb el formigó, que s'està desintegrant en algunes zones, i caldrà esperar els informes notarials abans de retirar la capa actual i col·locar-ne una altra».

Creat per smontins el 28/09/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2019 12:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló