Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló celebra la Setmana Europea de l'Esport

Per quartany consecutiu secelebra la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per tal de promoure l'esport i l'activitat física en tota Europa amb ellema #BEACTIVE. La Regidoria d'Esports realitzarà diverses classes gratuïtes als centres d'educaciósecundària.

Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa europea per tal de promoure l'esport i l'activitat física entre els joves. La setmana d'aquest any manté l'estructura al voltant dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l'aire lliure i clubs esportius i gimnasos. A partir d'aquests quatre eixos s'organitzen nombroses activitats i iniciatives a diverses escales (europea, nacional, regional o local).

Per tal de sumar-se a aquestes jornades, des de la Regidoria d'Esports s'han programat diverses classes magistrals gratuïtes als interessats que desitgen inscriure's. Així, diumenge 23 a les 11.00h a la plaça dels Mestres del Temple, tindrà lloc una masterclass de kangoo a càrrec de Desiré Foncubierta i l'equip de Vanity Fit. El dimarts 25 i divendres 28 a les 19.15h s'impartiran masterclasses d'iniciació al ciclo indoor al Centre Onieva Cycling i el 29 de setembre, també a la Plaça Mestres del Temple, es podrà assistir des de les 9:00h a quatre sessions d'iniciació al ioga, taitxí, cardio-box i Cubbà respectivament.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, s'ha mostrat satisfet amb aquestes iniciatives perquè «això suposa un atractiu i una espenta més cap a tota la població, per tal d'iniciar-seen activitats noves i millorar els hàbits esportius amb propostes obertes a tota la ciutadania».

Consulteu aquí la informació detallada de les activitats propostes i de la inscripció a aquestes.

Creat per smontins el 20/09/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/05/2019 12:22 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló