Comencen les obres de la rotonda CV-135

10/09/2018

Ja han comenšat els treballs que faran realitat el projecte de la rotonda de l'encreuament entre l'antiga N-340 i la CV-135 (carretera de CÓlig) que donaran soluciˇ a la problemÓtica de trÓnsit que es genera a la zona. Amb motiu de les obres es produiran modificacions en la circulaciˇ.

El regidor de Policia i Seguretat, Ximo Bueno, i el cap de la Policia Local, AgustÝn Parra, han detallat els talls de carrers que entraran en vigor a partir del proper dilluns dia 17 a causa de les obres de construcciˇ de la rotonda de la CV-135, que afectaran algunes entrades i sortides de la ciutat. Els treballs han comenšat ja avui amb la senyalitzaciˇ provisional d'obra a la N-340a i en la CV-135, la preparaciˇ i acumulaciˇ de materials i la previsiˇ de modificaciˇ del trÓnsit.

La primera restricciˇ afectarÓ el carrer de Sant Francesc, en el tram que va des del carrer de MossŔn Lajunta fins a l'antiga nacional. Per tal motiu, tots els vehicles que vulguen accedir a la 340-a pel carrer de Sant Francesc, es desviaran per MossŔn Lajunta, podran arribar al passeig Febrer Soriano i arribar a la 340-a. TambÚ podran accedir per l'avinguda del Maestrat. Aquest tancament tindrÓ una duraciˇ de dos setmanes aproximadament. Durant les dos setmanes posteriors, s'anirÓ tallant el trÓnsit alternativament per a dur a terme les obres afectaran a les illetes que hi ha actualment a la N-340a.

Les obres, que van a cÓrrec de la Generalitat, tambÚ implicaran altres modificacions, com el trasllat de la parada d'autobusos ubicada al carrer de Sant Francesc, en direcciˇ Vinar˛s, que s'ubicarÓ al final del passeig de Febrer Soriano. AixÝ tambÚ, la Policia Local ha recomanat als pares dels xiquets escolaritzats al CEIP ┴ngel Esteban que accedisquen a l'escola per l'avinguda del Maestrat.

Les obres, que estÓ previst que s'allarguen durant dos mesos i mig aproximadament, consistiran a construir una rotonda que es completarÓ amb voreres i passos per a vianants (un a cada encreuament de la rotonda). Pel que fa al pas subterrani ja existent, es mantindrÓ, per˛ s'habilitarÓ exclusivament per a vianants i bicicletes.