Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La rotonda de la CV-135 començarà a construir-se a principis de setembre

El projecte de la rotonda de l'encreuament entre l'antiga N-340 i la CV-135 (carretera de Càlig) es durà a terme a principis del mes de setembre de 2018. Les obres donaran solució a la problemàtica de trànsit que es genera a la zona i finalitzaran abans de que acabe l'any.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'ha reunit aquest matí amb la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i amb el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Carlos Domingo Soler, per tal d'inaugurar les obres del projecte de la rotonda entre la N-340a i la CV-135. Aquest projecte, finançat per la Generalitat Valenciana amb una inversió de 280.000 euros es considera prioritari i per això les obres començaran a principis del pròxim mes de setembre. Carlos Domingo ha afirmat que les obres s'executaran «el més ràpidament possible» per tal que abans de finalitzar l'any s'hagen conclòs.

Respecte a la situació actual de la rotonda, Maria José Salvador ha declarat que per a la conselleria aquest és un projecte necessari ja que «és absolutament indecent tindre aquesta intersecció en aquestes condicions». En concret, tal i com es pot veure en la versió definitiva del projecte, a més de la rotonda també es construiran voreres i passos per a vianants (un a cada encreuament de la rotonda). Pel que fa al pas subterrani ja existent, es mantindrà, però s'habilitarà exclusivament per a transeünts i bicicletes.

Miralles s'ha mostrat agraïda amb la conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori i ha afirmat que amb aquestes obres «disminuirà la perillositat d'aquest punt neuràlgic d'entrada al municipi, serà possible que la gent creue a peu la via i disminuirà la velocitat del trànsit». A més, l'alcaldessa ha afegit que el projecte de la nova rotonda «és el primer pas per a convertir la N-340a en un bulevard». L'ajuntament de Benicarló té previst continuar fent actuacions a aquest tram de carretera, cedit al municipi des de febrer del 2018, per tal que la N-340a «no siga una barrera sinó una avinguda més» ha declarat l'alcaldessa. Amb tal motiu es construiran noves redones en punts estratègics com la cruïlla amb el camí del cementeri o l'antic parc de bombers i es reduirà l'amplada de la carretera per adaptar-la a les dimensions d'una via urbana.

Creat per smontins el 27/08/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2019 07:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló