Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Mar de Circ torna a Benicarló amb quatre espectacles de primer nivell

Dissabte 21 de juliol tindrà lloc a la plaça dels Mestres del Temple el primer dels espectacles, «Sabates en l'aire», a càrrec de la companyia Xa! Teatre. La programació continuarà els dies 28 de juliol i 5 i 10 d'agost.

Benicarló formarà part per segon any del projecte La Mar de Circ, una iniciativa en la que col·laboren diversos ajuntaments per tal d'apropar la màgia del circ als diferents racons de la província. Els espectacles, que tindran lloc a la plaça dels Mestres del Temple a les 20.00 hores, s'han programat per als dies 21 de juliol, 28 de juliol, 5 d'agost i 10 d'agost.

«Sabates en l'aire», de la companyia Xa! Teatre, encetarà les representacions aquest mateix dissabte. Es tracta d'un espectacle multidisciplinari dirigit a tots els públics, amb un llenguatge poètic visual i sense text que barreja acrobàcies, equilibris, aeris i malabars.

Per al 28 de juliol, tindrà lloc la representació de «Freak show», de Circo La Raspa, un espectacle de circ que vol arribar a tothom i contar històries. Barreja clown, contorsionisme, malabars i equilibrisme, amb uns personatges que no s'obliden fàcilment.

Ja al mes d'agost, les representacions continuaran el 5 d'agost, amb «Seu-te», d'Acrobàcia Mínima. Es tracta d'una aposta innovadora que utilitza nous llenguatges de creació artística: acrobàcia, equilibris, moviment, col·laboració, subtilesa, acció, riure, música, són algunes de les paraules que descriuen aquest espectacle que no deixa ningú indiferent.

I finalment, el 10 d'agost, serà el torn de la companyia La Nordika, amb l'espectacle «Rojo estándar», on es barregen el circ i la dansa en una història on dos éssers oposats es troben envoltats de surrealisme.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha apuntat que «aquest tipus d'accions ens ajuden a fer més atractiva la nostra destinació turística i ens permeten oferir nous arguments i noves propostes als nostres veïns i visitants». Marzá s'ha mostrat convençuda que projectes com aquest «sumen nous valors a l'oferta turística i cultural de Benicarló».

Està previst que el cicle La Mar de Circ aplegue més d'11.000 espectadors al voltant de les 14 representacions que tindran lloc a les poblacions de Benicarló, Almassora, Moncofa i Orpesa del Mar.

Creat per rmelia el 20/07/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/05/2019 07:35 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló