Circ, dansa, cinema, exposicions i esport concentren les activitats d’estiu a Benicarló

16/07/2018

L'Ajuntament de Benicarló ha preparat una àmplia programació per a aquest estiu. Hi destaquen els espectacles de circ i dansa, el cinema a la fresca, exposicions, visites guiades i activitats esportives a la platja.

En plena campanya d'estiu i després de l'èxit aclaparador de la sisena edició de la Nit en Vetla, la regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha presentat les activitats que ompliran la programació estiuenca a Benicarló per a les properes setmanes. Tal i com ha destacat la regidora, la programació compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Esports, que, com cada any per aquestes dates, han preparat activitats centrades en la promoció del patrimoni i en l'activitat física a la vora de la mar respectivament.

Aprofitant aquesta situació privilegiada de Benicarló, la programació de la Regidoria de Turisme començarà aquest cap de setmana amb la Feria Pirata, amb activitats molt diverses per a tota la família, com ara photocalls, pintacares, atraccions, etc.

Donat l'èxit de l'any passat, es repetirà el programa «La mar de circ», amb quatre espectacles de gran qualitat que passaran per Benicarló els dies 21 de juliol («Sabates en l'aire»), 28 de juliol («Freak Show»), 5 d'agost («Seu-te») i 10 d'agost («Rojo Estándar»). La cita serà a la plaça dels Mestres del Temple a les 20.00 hores.

I finalment, cinema a la fresca. Enguany, amb 5 pel·lícules: «Tadeo Jones 2» (19 de juliol), «Emoji» (20 de juliol), «Spiderman» (2 d'agost), «La la land» (9 d'agost) i «Gru 3» (16 d'agost).

Com a novetat, enguany s'ha instal·lat a la platja del Morrongo un servei de Biblioplatja que estarà obert d'11.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores i on es duran a terme tot tipus d'activitats infantils i de foment de la lectura.

Per a qualsevol informació relacionada amb aquesta programació podeu acudir a la Tourist Info de Benicarló.