Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

El Bus de la Llengua visitarà Benicarló els dies 14 i 16 de juliol

Aquesta iniciativa de la Conselleria d'Educació, emmarcada dins de la campanya «Sempre teua. La teua llengua», recorre diversos municipis amb l'objectiu de protegir i promocionar el valencià. La plaça dels Mestres del Temple i el carrer de les Illes Canàries seran els escenaris dels tallers i activitats lúdiques gratuïtes destinades a tots els públics.

Benicarló rebrà la visita de l'autobús promocional de la campanya institucional «Sempre teua. La teua llengua», que la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha desenvolupat per tal de promocionar, difondre i normalitzar l'ús del valencià amb activitats per a tots els públics. El Bus de la Llengua es podrà visitar el 14 de juliol, de 10.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores, a la plaça dels Mestres del Temple, i 16 de juliol, de 9.00 a 16.00 hores, al carrer de les Illes Canàries (davant de la porta de l'annex del Pavelló Poliesportiu).

El Bus de la Llengua viatja per tot el territori valencià repartint marxandatge de la campanya «Sempre teua. La teua llengua», a més de disposar de monitors per a la realització d'activitats lúdiques. Aquests tallers, que són gratuïts, estan adreçats tant a un públic infantil com adult.

En concret, el bus compta amb cinc tallers i concursos diferents per a aprendre i gaudir de la llengua d'una manera divertida i entretinguda. A més d'estar obert al públic general, els xiquets i xiquetes de l'Escola d'Estiu municipal el visitaran el dia 16 al matí.

Creat per rgalanr el 10/07/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/04/2019 09:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló