Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló s’adhereix a la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors»

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat l'adhesió de Benicarló a la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors», promoguda per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Amb aquesta adhesió, l'Ajuntament es compromet a reivindicar un model recreatiu que fomente els valors educatius en les activitats dirigides a la infància i l'adolescència.

Benicarló ja forma part de la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors», gràcies a l'aprovació per unanimitat que ha fet el Ple de l'Ajuntament. Aquest manifest, que promou l'IVAJ, pretén fomentar entre els més joves programes i activitats culturals, socials, esportives, extraescolars i de temps lliure que tinguen una voluntat educativa. A més, també promou el foment de l'adquisició de valors com la igualtat i el progrés social, i impulsa accions que afavoreixen la igualtat d'oportunitats i de tracte, el respecte per la diversitat, la convivència intercultural, la lluita contra la xenofòbia i l'educació en drets humans.

La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha assegurat que «l'adhesió ens permetrà generar espais de reflexió, de convivència i d'inclusió, a més de fomentar el voluntariat i oferir educació no formal». «Continuarem treballant en aquesta línia, innovant, millorant, creant, escoltant i fent partícips els nostres joves», ha finalitzat la regidora.

La declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors» també insta a les administracions a regular les activitats d'oci educatiu per a assegurar la qualitat pedagògica i l'educació en valors. Amb l'adhesió, l'Ajuntament també es compromet a donar suport a les entitats i col·lectius que realitzen aquests tipus d'activitats i reconéixer el paper del voluntariat juvenil com element dinamitzador d'activitats d'oci educatiu.

Creat per rgalanr el 29/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/04/2019 09:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló