Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Les obres de la plaça de l’Estació agiliten el trànsit i milloren la imatge de la ciutat

La plaça de l'Estació i la seua prolongació a través de l'avinguda de Felipe Klein ja es troba oberta al pas de vehicles fins al camí paral·lel a la rambla de Cervera. El pàrquing per a vehicles també està en servei i a hores d'ara només queda pendent la jardineria.

Les obres de la plaça de l'Estació es troben a punt de finalitzar i ja es poden veure sobre el terreny les principals novetats, que serviran per millorar la imatge de la ciutat per als visitants que arriben a través del tren i, sobretot, per a agilitar la circulació de vehicles en la zona, un dels principals objectius d'aquestes actuacions.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha remarcat la rellevància d'aquests treballs i ha assenyalat que «aquestes actuacions eren necessàries des de feia molts anys, perquè ajuden a què els visitants perceben una millor imatge de la ciutat quan arriben amb el tren». «A més -ha destacat l'alcaldessa- els treballs han servit per adaptar l'estació a la normativa d'accessibilitat i per a eliminar els desnivells». «Però el més important -ha volgut subratllar Miralles- és que hem evitat el cul-de-sac que generava tants problemes de circulació, especialment els caps de setmana».

A hores d'ara, la superfície de la plaça de l'Estació ja es troba completament asfaltada i lliure dels anteriors desnivells que dificultaven l'accés a l'estació a les persones amb mobilitat reduïda. A més, aquesta setmana s'enjardinarà la zona verda que s'ha habilitat a la plaça, que servirà per establir una barrera visual verda que ajudarà a canviar la visió dels visitants que arriben a la ciutat a través del ferrocarril. D'altra banda, ja es troba operatiu el nou aparcament amb capacitat per a 40 vehicles, un espai que s'estén des de l'esplanada de la parada d'autobús fins al propi edifici de l'estació.

Paral·lelament, a través de les obres del Sector 11 de circumval·lació de l'empresa IFF, s'habilitarà una altra zona d'aparcament al llarg de la prolongació del vial Felipe Klein fins a la rambla.

Les obres de la plaça de l'Estació tenen un pressupost de 136.730 euros (IVA inclòs), dels quals 102.547 aniran a càrrec de la Diputació de Castelló, dins del Pla Castelló 135.

Creat per rgalanr el 20/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 14:04 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló