Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló aposta pels hàbits saludables amb la construcció d’un nou parc a la plaça de la Constitució

Els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis treballen en la construcció d'un nou parc saludable que s'instal·larà a la plaça de la Constitució. A més d'aparells d'exercici i gimnàstica, la nova zona també comptarà amb espai de jocs, gronxadors per a xiquets i xiquetes d'1 a 9 anys i també gronxadors adaptats.

L'Ajuntament de Benicarló invertirà al voltant dels 11.000 euros en un nou parc saludable que els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis estan construint a la part enjardinada de la plaça de la Constitució. En concret, les noves instal·lacions comptaran amb tres zones diferenciades: una dotada amb taules de joc, una altra amb gronxadors per a xiquets i xiquetes d'1 a 3 anys i de 3 a 9 anys i una última zona amb dos gronxadors adaptats per als menuts amb necessitats especials, un dels projectes escollits a través dels pressupostos participatius.

El regidor de Serveis Públics, Ilde Añó, s'ha mostrat satisfet per les actuacions i ha afirmat que «els operaris de la Brigada Municipal estan realitzant un bon treball, per la qual cosa les obres podrien estar finalitzades en un mes o mes i mig». A banda, el regidor també ha remarcat que «també s'ha millorat el cablejat per tal de dotar d'una millor il·luminació a la zona i així evitar que siga un focus de vandalisme». En aquest sentit, Añó ha apel·lat al «civisme de tots els benicarlandos i benicarlandes per tal de conservar en bon estat aquest tipus d'instal·lacions que són de tots».

Creat per rgalanr el 15/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 14:04 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló