La Fira de la Joventut recuperarÓ la cursa dels Autos Locos

El 30 de juny tindrÓ lloc una nova ediciˇ de la Fira de la Joventut, amb tallers, xarrades, demostracions i la recuperaciˇ de la cursa dels Autos Locos, una reivindicaciˇ dels joves benicarlandos. La Fira girarÓ al voltant de la tecnologia i es tancarÓ amb un concert de primer nivell que es desvetllarÓ pr˛ximament.

La Regidoria de Joventut estÓ ultimant els detalls de la Fira de la Joventut, una trobada amb voluntat comarcal que enguany s'ha programat per al 30 de juny i que tindrÓ com a un dels principals atractius la recuperaciˇ dels Autos Locos, una cursa que s'havia deixat de programar des de 2014 i que Ús una de les reivindicacions dels joves benicarlandos.

Les activitats, que enguany tindran com a temÓtica comuna la tecnologia, es concentraran a la plaša de la Constituciˇ i comenšaran a les 11.00 hores i s'allargaran fins a les 3.30 hores de la matinada. Durant tot el dia hi haurÓ tallers, xarrades, demostracions prÓctiques i un dinar de germanor de pa i porta obert a tot el jovent. A mÚs, durant tot el dia estaran instalĚlats a la plaša diversos food trucks.

Ja per la nit, s'ha programat un concert a cÓrrec d'un conegut grup de pop-folk que es desvetllarÓ pr˛ximament. I per tancar la Fira, la ja tradicional Nit dels Dj.

A partir del 19 de juny podreu consultar en aquest mateix web tots els detalls de la Fira (horaris, programaciˇ, etc.).

Creat per rgalanr el 06/06/2018

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarlˇ