Benicarlˇ
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Fira de la Joventut recuperarÓ la cursa dels Autos Locos

El 30 de juny tindrÓ lloc una nova ediciˇ de la Fira de la Joventut, amb tallers, xarrades, demostracions i la recuperaciˇ de la cursa dels Autos Locos, una reivindicaciˇ dels joves benicarlandos. La Fira girarÓ al voltant de la tecnologia i es tancarÓ amb un concert de primer nivell que es desvetllarÓ pr˛ximament.

La Regidoria de Joventut estÓ ultimant els detalls de la Fira de la Joventut, una trobada amb voluntat comarcal que enguany s'ha programat per al 30 de juny i que tindrÓ com a un dels principals atractius la recuperaciˇ dels Autos Locos, una cursa que s'havia deixat de programar des de 2014 i que Ús una de les reivindicacions dels joves benicarlandos.

Les activitats, que enguany tindran com a temÓtica comuna la tecnologia, es concentraran a la plaša de la Constituciˇ i comenšaran a les 11.00 hores i s'allargaran fins a les 3.30 hores de la matinada. Durant tot el dia hi haurÓ tallers, xarrades, demostracions prÓctiques i un dinar de germanor de pa i porta obert a tot el jovent. A mÚs, durant tot el dia estaran instalĚlats a la plaša diversos food trucks.

Ja per la nit, s'ha programat un concert a cÓrrec d'un conegut grup de pop-folk que es desvetllarÓ pr˛ximament. I per tancar la Fira, la ja tradicional Nit dels Dj.

A partir del 19 de juny podreu consultar en aquest mateix web tots els detalls de la Fira (horaris, programaciˇ, etc.).

Creat per rgalanr el 06/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarlˇ