Benicarlˇ
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Lĺalumnat del Conservatori interpretarÓ źLos chicos del coro╗ com a cloenda del curs acadŔmic

DemÓ dimecres, 6 de juny, s'ha programat una audiciˇ a cÓrrec dels alumnes de cor i d'Ensenyaments Elementals, la primera activitat que valdrÓ per a clausurar el curs del Conservatori. El fi de curs es completarÓ dimarts 12 amb un concert a cÓrrec de l'Orquestra i de la Banda d'Ensenyaments Professionals.

L'alumnat i el professorat del Conservatori Mestre Feliu ja ho tenen tot preparat per tal de posar fi al curs 2017/2018 amb dos actuacions que tindran lloc a l'Auditori Pedro Mercader. DemÓ dimecres, 6 de juny, a les 19.30 hores, els alumnes d'Ensenyaments Elementals participaran en l'audiciˇ de fi de curs dels alumnes de cor, que consistirÓ a interpretar de manera Ýntegra la banda sonora de la pelĚlÝcula źLos chicos del coro╗.

Dimarts 12 a les 19.00 hores tindrÓ lloc la segona de les dos activitats que tancarÓ el curs, un concert de cloenda a cÓrrec de l'Orquestra i de la Banda d'Ensenyaments Professionals. L'acte es complementarÓ amb l'entrega dels diplomes als alumnes que finalitzen els Ensenyaments Professionals al Conservatori Mestre Feliu.

Aquests dos concerts tanquen un curs que ha estat ple d'activitats, entre les quals es troben diverses classes magistrals, trobades de clarinet, fagot i flauta i els recitals de fi d'Ensenyaments Professionals.

Creat per rgalanr el 05/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/08/2018 15:41 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarlˇ