Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló posa en marxa una oficina per a la gestió de multes

L'Ajuntament de Benicarló ha creat una oficina de gestió de multes per a centralitzar les infraccions a les ordenances municipals. El nou organisme agilitarà la tramitació de denúncies relacionades amb gestió de residus urbans, tinença d'animals domèstics, convivència ciutadana o contaminació acústica.

L'oficina està formada per un tècnic jurídic i un administratiu, que gestionaran les infraccions que vulneren les ordenances de Policia, Medi Ambient i Governació. En aquestes ordenances s'inclouen incompliments relacionats amb l'estacionament regulat amb limitació horària, l'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, l'estacionament d'autocaravanes en espais de domini públic local, la seguretat en l'ús, gaudi i aprofitament del litoral municipal, l'ús de la factura electrònica o l'aprofitament especial de béns de domini públic per a l'entrada i eixida de vehicles.

També es tramitaran els incompliments de les ordenances de parcs i zones enjardinades, gestió de residus urbans, tinença d'animals domèstics, convivència ciutadana i contaminació acústica. A més, també es gestionaran les infraccions de trànsit.

A dia d'avui, l'oficina ja ha tramitat sancions de 800 euros a persones que han dipositat voluminosos al carrer en lloc de sol·licitar-ne la recollida i s'ha multat amb 2.000 euros a propietaris de gossos perillosos que no portaven corretja o no duien boç. També s'ha sancionat amb 1.000 euros a conductors que han aparcat en llocs prohibits i a veïns que han vulnerat l'ordenança de convivència ciutadana.

Creat per rgalanr el 05/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2019 07:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló