Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Arriba a Benicarló Sona Baixet, una festa amb música i cultura per a grans i menuts

El proper 30 de juny tindrà lloc a Benicarló el festival Sona Baixet, una festa amb actuacions musicals, màgia, tallers artístics i jocs creatius per a tota la família. La programació s'allargarà de les 18.00 a les 20.30 hores en diferents espais del Mucbe.

Sona Baixet Fest(a) presenta una programació cultural molt diversa i de qualitat, que arrancarà a les 18.00 hores amb l'actuació de Mau Boada (Esperit!), un home-orquestra que ens farà viatjar per tot el món amb les desenes d'instruments que té a l'abast.

La música continuarà a les 19:00h amb l'actuació de Rodamons Teatre, la companyia de música i teatre valenciana que des del 1996 es dedica a recopilar contes i músiques populars i tradicionals. I ho faran acompanyats per instruments antics i tradicionals, d'altres més actuals i fins i tot, reciclats. A Benicarló portaran el seu espectacle Petiteses. I la màgia arribarà a les 20.00 hores de la mà de Rubén Aparisi.

Durant tota la vesprada hi haurà tallers d'art amb Pepa Castillo i jocs sonors amb Ángel Di Stéfano, El laberint dels sons, una proposta lúdica, artística i pedagògica dedicada a l'experimentació sonora a través de la construcció d'instruments no convencionals.

Per als amants del cinema, hi haurà projeccions dels millors clàssics i curtmetratges d'animació en format Super8 de la mà del projeccionista Santiago Estruch (a les 18.45h i a les 19.45h).

El mestre de cerimònies de la festa serà El Triangulista, personatge interpretat per l'artista i productor Francesc Burgos, que donarà detalls del desenvolupament de la jornada amb un toc d'humor satíric.

El festival és d'accés lliure i gratuït i tindrà lloc en diferents espais del Mucbe: la plaça, el claustre, sales d'exposicions i la capella.

Consulteu aquí els horaris i la informació dels espectacles.

Creat per rgalanr el 04/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló