Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El taller d’ocupació ‘T’avalem, Benicarló en Verd 1’ condiciona els 3.570 metres quadrats del Jardí de la Mar

Els 10 alumnes-treballadors finalitzen el taller en el qual han adquirit formació teòrica i pràctica de jardineria per tal de millorar la seua futura ocupabilitat. El projecte ha comptat amb una subvenció de 194.529,60 euros per part de la Generalitat i amb una aportació de l'Ajuntament de 40.000 euros.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el director territorial del Servef, José Vicente Andrés, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han participat avui en la cloenda del taller d'ocupació 'T'avalem, Benicarló en Verd 1'. Els 10 joves d'entre 16 i 30 anys s'han format al llarg d'un any, tant en conceptes teòrics com en pràctics, amb l'objectiu de millorar les seues futures possibilitats laborals. Així, els alumnes han obtingut el certificat de professionalitat de nivell 1 d'«Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria» i el certificat de professionalitat de nivell 2 d'«Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes».

Xaro Miralles s'ha mostrat molt satisfeta pel treball pràctic que els 10 alumnes han dut a terme al Jardí de la Mar, i ha remarcat que «d'una zona plena d'herbes hem passat a un espai públic condicionat que s'ha recuperat per als ciutadans de Benicarló». Miralles ha subratllat que «en els últims tres anys hem dut a terme diversos tallers d'ocupació centrats en donar oportunitats a persones amb dificultats per trobar treball, en els joves i en els parats de llarga durada».

Per la seua banda, Andrés ha volgut posar de rellevància que un dels pilars del projecte de ciutat de Benicarló «se centra en la recerca d'ocupació per als joves». «El que estem fent tant des del Consell, el Servef, com l'Ajuntament és donar oportunitats als joves». El regidor de Promoció Econòmica s'ha mostrat agraït amb la Generalitat Valenciana i el Servef per les polítiques d'ocupació que porten a terme i ha destacat que «els 10 alumnes-treballadors d'aquest taller han adquirit molts coneixements que espero que els valguen per a aconseguir una ocupació en bones condicions en el futur».

Finalment, el director del taller, Enrique Orero, ha detallat les actuacions que han dut a terme els alumnes i ha remarcat que «més enllà del projecte en sí, el taller ha valgut perquè els joves puguen veure tot allò que són capaços de fer amb un poquet de formació i molta implicació».

En concret, el Jardí de la Mar té una extensió de 3.570 metres quadrats, que els alumnes del taller d'ocupació han poblat amb 2.000 plantes i 1.000 metres de gespa. A més, s'han instal·lat 1.840 metres de reg per degoteig.

El taller d'ocupació 'T'avalem, Benicarló en Verd 1' ha comptat amb una subvenció de 194.529,60 euros per part de la Generalitat i amb una aportació de l'Ajuntament de 40.000 euros.

Creat per rgalanr el 04/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló