Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA D'ACTIVITATS 'BENICARLÓ, ... A TOTA HORA'

Agenda juny 2018

POBLAT IBER PUIG DE LA NAU

Visites guiades al Poblat Iber del Puig de la Nau els dimecres, divendres i dissabtes de matí a les 10 h. Cal concertar prèviament al telèfon 964 46 04 48 o al correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org (Preu: 2 EUR per persona, gratuït per als menors de 10 anys)

MUCBE


Exposició «Blasco Ibáñez i el rostre de les lletres» (fins al 8 de juliol). Organitza: Regidoria de Cultura. Lloc: Mucbe.


Exposició del XXV Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura (fins a l'1 de juliol). Organitza: Regidoria de Cultura. Lloc: Mucbe.


Exposició dels treballs de final de curs dels alumnes de la Universitat Popular de Benicarló (fins al 17 de juny). Organitza: Regidoria de Cultura.


Exposició del VII Concurs de Dibuix Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (del 8 fins al 24 de juny). Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.


Exposició de pintura d'Irene Pérez Sánchez (del 21 de juny fins al 22 de juliol). Organitza: Regidoria de Cultura.


Exposició de treballs de final de curs dels alumnes de Collage (Isabel de Lorena Oms Codina). Del 21 de juny fins al 9 de juliol. Organitza: Collage i Regidoria de Cultura.


EDIFICI GÒTIC


Exposició de treballs dels alumnes dels Cicles Formatius de l'IES Ramón Cid (fins al 3 de juny). Organitza: IES Ramón Cid.

Exposició dels treballs de fi de curs dels alumnes de l' I.E.S. Ramón Cid de Benicarló (del 7 fins al 24 de juny). Organitza: AMPA IES Ramón Cid.


Agenda juny

Divendres 1

19.00 h Inauguració de l'exposició dels treballs de final de curs dels alumnes de la Universitat Popular de Benicarló (fins al 17 de juny). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

22.00 h Teatre. La Companyia Teatre Micalet presenta Hamlet Canalla. Una obra de Manolo Molins, inspirada en el Hamlet de Shakespeare, interpretada per Josep Manel Casany i l'actor benicarlando Ximo Solano. Una nova visió de Hamlet, ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança, suggerint un debat d'un tema d'actualitat permanent. Direcció: Joan Peris. Intèrprets: Josep Manel Casany i Ximo Solano. Espectacle en valencià. Preu: 10 euros. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dissabte 2

10.00 h Fi de Curs Esport Escolar. Pavelló Poliesportiu Municipal, pista central. Organitza: Regidoria d'Esports.


18.00 h Taller Familiar «Mandales i Sons. Seurat i el Puntillisme». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 12 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


19.00 h Presentació del grup de teatre de l'Associació Fenòmens amb la peça curta La Cuina, dirigits per Rafa Sánchez. A continuació, presentació del llibre A mi, què em passa? de Carme Morera i Tona Catalá, amb il·lustracions de Cristina Durán, editat per Vincle Editorial. Capella de Sant Francesc. Organitza: Associació Fenòmens. Col·labora: Comissió de Treball de les persones amb discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social i Regidoria de Cultura.

Diumenge 3

11.00 h VII Certamen de Ciclisme Adaptat Ciutat de Benicarló, Campionat de la Comunitat Valenciana. Sortida des de la Pl. de la Constitució. Organitza: Associació de persones amb discapacitat COCEMFE Maestrat i Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benicarló. Col·labora: Comissió de Treball de les persones amb discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social.

Dimecres 6

19.30 h Concert. Interpretació de la banda sonora de la pel·lícula Los chicos del coro a càrrec dels alumnes de cor del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Conservatori de Música Mestre Feliu.Dijous 7

19.00 h Inauguració de l'exposició dels treballs de final de curs dels alumnes de l'IES Ramón Cid de Benicarló (fins al 24 de juny). Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: AMPA IES Ramón Cid.


19.30 h Cicle de cinema «Igual que tu». Edifici Gòtic. Visionat dels curtmetratges documentals de la Residència Sant Francesc i El Collet. Posteriorment, conversa amb el director i les protagonistes del film. Organitza: Comissió de Treball de les persones amb discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social.


Divendres 8

10.30 h Taller d'expressió corporal amb residents del Collet i usuaris del C.O. IVASS-El Maestrat. Lloc: IES Ramon Cid. Organitza: Comissió de Treball de les persones amb discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social i IES Ramon Cid.

18.30 h Inauguració de l'exposició del VII Concurs de Dibuix Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (fins el 24 de juny). Mucbe. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.Dissabte 9

09.30 h IV Akuarun Basiliscus Benicarló. Sortida i arribada: Platja del Morrongo. Organitza: Club Triatló Basiliscus.


18.00 h Taller Familiar «Collage a l'estil de Peiró. Fernando Peiró i l'Avantguardisme». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 12 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.
18.00 h Periodisme. «Benicarló, una mirada al món». Quatre periodistes de guerra expliquen les seues experiències en les zones més conflictives del planeta.

La xarrada que obrirà la jornada serà «Síria des del front de guerra», en la qual el fotoperiodista Ricard García Vilanova relatarà les seues experiències i intentarà respondre a algunes de les incògnites al voltant de la guerra siriana, un conflicte que coneix de ben prop.

L'editora de la Revista 5W Anna Surinyach continuarà amb «Mediterrani, una trampa mortal per als migrants», en la qual la fotoperiodista freelance contarà les vivències viscudes en les seues cobertures de la crisi de refugiats i migrants del Mediterrani i respondrà a qüestions relatives a aquesta crisi humanitària.

Mònica Bernabé, la cap d'Internacional del diari Ara, serà l'encarregada de seguir la jornada amb «Ser reportera al pais dels talibans». La periodista relatarà la seua experiència com a corresponsal a l'Afganistan entre els anys 2006 i 2014, un dels països més perillosos del món.

La jornada finalitzarà amb «Milicianes kurdes contra Estat Islàmic», en què David Meseguer explicarà el paper clau que han exercit les guerrilleres kurdes contra l'Estat Islàmic, un tema que coneix de primera mà gràcies a haver estat cinc vegades al territori del Kurdistan.


19.00 h III Trobada Infantil de Danses. Amb la participació de l'Associació Grup de Música i danses La sotà de Benicarló, Grup de Danses La Barsella de Xert, Grup de Danses Lo Cirilo d'Alcalà de Xivert i el Grup Folklòric les Camaraes de Vinaròs. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Associació Grup de Música i Danses La Sotà de Benicarló.


21.00 h Concert. Intercanvi coral a càrrec del Cor da Capo i l'Orfeó Vinarossenc. Pl. Ajuntament. Organitza: Cor da Capo Benicarló.


Diumenge 10

10.00 h Dia de Portes Obertes. Clausura Campanya d'hivern. Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Regidoria d'Esports.


19.30 h Actuació del grup de teatre de AFANIAS amb la representació de l'obra El nombre de la Rosa, dirigit per Rafa Sánchez. Auditori Municipal Pedro Mercader. Donatiu: 5 EUR, a benefici de l'associació AFANIAS de Benicarló. Organitza: Associació AFANIAS. Col·labora: Comissió de Treball de les persones amb discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social i Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló.

Dimarts 12

19.00 h Audició de l'Aula de Flauta i Fagot de l'Escola de Música. Plaça S. Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

19.00 h Concert de cloenda de la Banda i l'Orquestra del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Conservatori Mestre Feliu.

Dissabte 16

15.00 h Competicions de Natació. Control Provincial. Trofeu Benicarló. Piscina Municipal. Organitza: Federació de Natació Comunitat Valenciana i Club de Natació Benicarló.


19.00 h Visita teatralitzada pel centre històric, a càrrec de l'empresa Aur-Art (visita en castellà).

La teatralització consistirà en la recreació de diferents escenes pel centre, on s'escenificaran fets històrics que han estat rellevants per a Benicarló, com ara l'atorgament de la Carta Pobla per Jaume I, el Títol de Vila o escenes i situacions de les diferents guerres (Successió, Independència i Carlistes). Inici de la visita: Davant de l'Ajuntament. Inscripció prèvia al Mucbe, tlf. 964 46 04 48. Preu: 2 EUR. Organitza: Regidoria de Cultura.


19.00 h Recital. «Bro» amb Jordi Vigueras i Leo Tejedor. Claustre del Mucbe. Organitza: Ateneu Cultural de Benicarló.

20.30 h Musical. Lovestruck a càrrec del club de ball esportiu Madison. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Club de ball esportiu Madison.

Diumenge 17

09.00 h II Campionat Tennis Taula parelles. Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Club Tennis Taula Benicarló.


11.00 h XXIII Edició de Fons Nets. Platja del Morrongo. Organitza: Club d'Activitats Subaquàtiques Mare Nostrum Benicarló.

12. 00 h Audició a càrrec dels alumnes de l'Aula d'Oboè de l'Escola de Música. Seu de l'Escola de Música. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Bernicarló.

19.00 h Concert. Concert a càrrec del Coro Gregoriano La Salle-Benicarló junt al Cor de Veus Blanques i a l'Orquestra Clàssica de Benicarló (OCB) al voltant de la delicada i complexa obra del romanticisme alemany amb l'obra Psalm 42 de F. Mendelssohn. Completen el programa el Magnificat de J. Pachelbel i Psalm 150 de C. Franck. Direcció: Josvi Arnau. Lloc: Magatzem de la Mar. Organitza: Regidoria de Cultura, Assoc. Antics Alumnes de la Salle i OCB.

19.00 h Musical. Lovestruck a càrrec del club de ball esportiu Madison. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Club de ball esportiu Madison.

19.00 h Visita teatralitzada al Poblat Iber Puig de la Nau, a càrrec de l'empresa Aur-Art (es faran dos grups, un en castellà i un en valencià). Inscripció prèvia al Mucbe, tlf. 964 46 04 48. Preu: 2 EUR. La teatralització consistirà en l'escenificació del que era el dia a dia dels habitants del jaciment, on es podrà dialogar amb el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners i, fins i tot, els guàrdies o la sacerdotessa que habitaven el poblat. Inici de la visita: Poblat Iber Puig de la Nau. Organitza: Regidoria de Cultura.

20.30 h Concert. Intercanvi de la Banda Juvenil Ciutat de Benicarló i la Banda Jove d'Onda. Plaça Ramón Llull. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dimecres 20

19.00 h Audició de l'Aula de Corda de l'Escola de Música. Plaça Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dijous 21

19.00 h Inauguració de l'exposició de pintura d'Irene Pérez Sánchez (fins al 22 de juliol). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Divendres 22

19.00 h Inauguració de l'exposició de treballs de final de curs dels alumnes de Collage (Isabel de Lorena Oms Codina). Fins al 9 de juliol. Mucbe. Organitza: Collage i Regidoria de Cultura.

19.00 h Audició de l'Aula de Percussió de l'Escola de Música. Escola de Música. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

19.30 h Recital de violí i piano a càrrec d'Àngels Espiell. Mucbe. Organitza: Àngels Espiell i Regidoria de Cultura.

Dissabte 23

19.00 h Acte de cloenda del curs acadèmic amb l'audició dels alumnes que fan la prova d'accés al Conservatori Mestre Feliu de Benicarló i lliurament dels diplomes acreditatius als alumnes que han finalitzat el grau elemental al nostre centre. Mucbe de Benicarló. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dimarts 26

18.00 h Audició dels alumnes de l'Aula de saxo de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

19.00 h Audició dels alumnes de grau mitjà de l'Aula de Flauta de l'Escola de Música. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h II Jornades Bategant Resistències. Projecció de la pel·lícula Pride i debat sobre les aliances entre moviments socials. Nominada Globus d'Or com a Millor Pel·lícula 2014 i guanyadora de 3 premis BIFA. Plaça del Magatzem de la Mar. Organitza: Ajuntament de Benicarló

Dimecres 27

12.00h II Jornades Bategant Resistències. Recital poètic «A micròfon obert». Mercat de la roba del dimecres. Organitza: Ajuntament de Benicarló.

19.00 h Audició dels alumnes de grau mitjà de l'Aula de Clarinet i Saxo de l'Escola de Música Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h II Jornades Bategant Resistències. Obra de teatre Si algú pronunciara el teu nom, basada en l'obra El cos lesbià de Monique Wittig. Capella de Sant Francesc. Organitza: Ajuntament de Benicarló.

Dijous 28

11.00 h II Jornades Bategant Resistències. Acte Institucional de suport contra la lesbofòbia, l'homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i les seues interseccionalitats. Ajuntament de Benicarló. Organitza: Ajuntament de Benicarló.


18.00 h Taller Familiar «Fes el teu propi imant. Hilma Af Klint i l'abstracció». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 12 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.00 h Audició fi de curs dels alumnes de l'Aula de Cor, Musicoteràpia, Inicicació i Primer de Llenguatge musical de l'Escola de Música Ciutat de Benicarló. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h II Jornades Bategant Resistències. Projecció del documental Yes, we fuck. Documental sobre sexualitat i diversitat funcional. Amb la presència del director Antonio Centeno. A continuació, conversa sobre les aliances entre les resistències compartides. Plaça al costat del Magatzem de la Mar. Organitza: Ajuntament de Benicarló.


Del 29 de juny al 1 de juliol. XXX Romería del Rocío. Organitza: Casa de Andalucía Benicarló.

Divendres 29

12.00 h II Jornades Bategant Resistències. Taller d'autodefensa feminista per a dones, persones LGTBIQ+ i les seues parelles. Cal inscripció prèvia per telèfon al 964 473 968, o per correu electrònic al serveissocials@ajuntamentdebenicarlo.org. La Candilera. Organitza: Ajuntament de Benicarló.


19.30 h II Jornades Bategant Resistències. Mostra de videoart amb Hèctor Acuña, Borja Segarra i Felipe Rivas San Martín. Modera Andrea Corrales. Magatzem de la Mar. Organitza: Ajuntament de Benicarló.

20.30 h Audició dels alumnes de l'Aula de Metalls de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

21.00 h Festival Fi de Curs Gimnàstica Rítmica. Pista Central Pavelló Poliesportiu. Organitza: Club Mabel Benicarló.

23.30 h II Jornades Bategant Resistències. Festa cloenda de les Jornades Bategant Resistències. Espectacle amb DJ Travesti Frau Diamanda, Femme Soroll i JFK. El Bosc Dance Floor. Organitza: Ajuntament de Benicarló.


Dissabte 30

18.00 h SONA BAIXET FEST(A) BENICARLÓ. Festival Infantil. Música, Teatre, Cinema, Màgia, Petit Cinema, Jocs, Tallers, Gastroespaim, etc. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.00 h Audició dels alumnes de l'Aula Clarinet de l'Escola de Música. Pl. de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

19.00 h. Gala de l'Esport. Auditori Municipal. Organitza: Àrea d'Esports Ajuntament de Benicarló.22.00 h Concert. Cant a la fresca a càrrec de la Coral Infantil Bovalar, Coral Infantil Petiquillo, Coral Juvenil Kylix i la Coral Polifònica Benicarlanda. Concert a benefici de Dame Tu Visión. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.AVANÇ JULIOL

Dilluns 2

11.00 h Xerrada «Gaudeix de la lactància sense mites i temors» a càrrec de Lupe Palau. Lloc: Saló d'Actes de la Fundació Caixa Benicarló. Organitza: Associació Maternidad & Crianza. Col·laboren: Ajuntament de Benicarló i i Fundació Caixa Rural de Benicarló.


19.00 h Rua Musical amb audicions de les diferents seccions instrumentals de l'Escola de Música. Lloc: Zona de vianants del centre de la ciutat. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.Creat per rafa el 04/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló