Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Mucbe exposa les obres guanyadores del XXV Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura

Fins a l'1 de juliol es podran visitar al Mucbe les obres que han participat en la 25a edició del Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura. En la categoria de menors de 18 anys, Martina Lores Baca ha estat la guanyadora d'aquesta edició, mentre que el primer premi en la categoria de majors de 18 anys ha quedat desert.

El Mucbe acollirà fins al proper 1 de juliol l'exposició de tots els treballs que s'han presentat al Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura que, com ja es va fer l'any anterior, ha unificat les modalitats de dibuix i pintura i ha establert dos categories, una per a adults i l'altra per a menors de 18 anys.

D'entre totes les obres presentades (21 en la categoria de majors de 18 anys i 9 en la categoria de menors de 18 anys), el segon premi ha estat per a José Luis Pereira Miñones amb 'Paseo por la Casa de Campo de Madrid' i el tercer per a Carmen Jovaní Roda per l'obra 'Des del Racó Calent'. El primer premi ha quedat desert.

Pel que fa a la categoria de menors de 18 anys, Martina Lores Baca ha estat la guanyadora, amb l'obra 'Paseando bajo la lluvia', mentre que el segon i el tercer premi han estat per a Nahikari Serrat Barbero (amb 'Sincofonia') i Bianca Petruta Ralea (per 'Mi perro Mucky').

Creat per rgalanr el 01/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló