Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Aviva Benicarló dóna a conèixer la seua tasca en la II Fira dels Idiomes

L'Agència de Promoció del Valencià, Aviva Benicarló, ha estat present en la II Fira dels Idiomes que organitza la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme. Aviva ha difós el nom de Benicarló i ha participat en el Congrés sobre multilingüisme, organitzat també en el si de l'esdeveniment.

La presència de l'Aviva Benicarló, en la II Fira dels Idiomes, que ha tingut lloc el dies 23, 24 i 25 de maig a València, ha estat valorada com a «molt positiva» per part de la Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Benicarló. Aviva ha estat present en la Fira dels Idiomes, on hi ha han participat nombroses entitats i institucions representants de diferents llengües de l'estat i de la resta d'Europa.

La Fira dels Idiomes està concebuda per a donar a conéixer la diversitat lingüística i la riquesa cultural d'Europa, així com les iniciatives que s'hi duen a terme per a promocionar-les i difondre-les, com un dels béns més preuats amb què compta la ciutadania europea. En aquesta edició, han participat, a més de les cinc comunitats autònomes amb llengua pròpia oficial (Galícia, Euskadi, Catalunya, Illes Balears, Navarra i Comunitat Valenciana), altres llengües europees com ara el friülà, el còrnic, el cors, l'alsacià, el gaèlic, l'escocès, el frisó, l'occità o el bretó.

Aviva Benicarló va aprofitar la seua presència per a donar a conèixer la tasca d'assessorament i de promoció lingüística que es du a terme des de l'oficina i va aprofitar per a difondre el nom de Benicarló a través de material de difusió de les diverses campanyes realitzades per Aviva.

La segona edició de la Fira dels Idiomes ha sigut un èxit pel que fa a la participació, ja que pels estands participats s'estima que han passat més de mil persones, en la seua majoria joves i estudiants.

Creat per rgalanr el 25/05/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló