Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló sensibilitza sobre la necessitat de portar el cinturó de seguretat

Les activitats del Mes dedicat a les persones amb diversitat funcional s'han centrat avui en la campanya 'Posa't el cinturó', una iniciativa de Cocemfe Maestrat amb la col·laboració de la Policia Local de Benicarló per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de portar el cinturó de seguretat.

Amb el lema 'No canvies de rodes. Utilitza el cinturó de seguretat', els membres de Cocemfe Maestrat, acompanyats dels agents de la Policia Local de Benicarló, han estat durant el matí d'avui aturant els vehicles en l'encreuament entre el carrer de Iecla i el carrer de César Cataldo per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de portar el cinturó de seguretat. Els representants de l'associació han repartit material didàctic i han informat els conductors de les conseqüències de no portar el cinturó de seguretat.

La campanya forma part dels actes organitzats amb motiu del Mes dedicat a les persones amb diversitat funcional, a través del qual s'ha organitzat per als mesos de maig i juny una extensa programació que inclou xarrades, activitats esportives, jornades d'animació, projeccions, representacions teatrals o tallers, entre d'altres.

Consulteu aquí el detall de la programació.

Creat per rgalanr el 17/05/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló