Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Les obres de la plaça de l’Estació i del Sector 11 avancen a bon ritme

A hores d'ara, l'avinguda de Felipe Klein ja es troba oberta fins al camí paral·lel a la rambla de Cervera, mentre que el nou vial entre el riu i el passeig de Febrer Soriano també ha quedat traçat. Està previst que les obres de la plaça de l'Estació finalitzen abans del 30 de juny i les del Sector 11 s'allargaran encara durant l'estiu.

Les obres de la plaça de l'Estació i del Sector 11 Collet II segueixen avançant segons els terminis previstos i ja comencen a veure's sobre el terreny les principals millores que agilitzaran la circulació de vehicles en la zona, un dels principals objectius de les dos actuacions.

D'una banda, les obres del Sector 11 Collet II ja han executat el traçat dels nous vials en tot el perímetre de l'empresa IFF, la qual cosa permetrà prolongar l'avinguda de Felipe Klein fins al riu i solucionar els embussos de trànsit que es formen en la plaça de l'Estació, especialment els caps de setmana. A més, s'ha construït un mur d'escullera paral·lel a la rambla de més de 500 metres lineals que servirà de contenció de les terres del nou vial.

Els treballs del Sector 11 Collet II finalitzaran abans d'acabar l'estiu, tot i que quedarà pendent la instal·lació de la línia elèctrica d'alimentació externa al sector fins que s'atorguen els permisos corresponents per part del Ministeri de Foment i Adif.

D'altra banda, a la plaça de l'Estació ja ha finalitzat l'enderrocament de les cases annexes a l'edifici de l'estació i s'ha pavimentat una superfície de més de 1.000 metres quadrats que es convertirà en aparcament de vehicles, un espai que s'estendrà des de l'actual esplanada de la parada d'autobús fins al propi edifici de l'estació. Els aparcaments actuals de la plaça i de l'avinguda de Felipe Klein s'eliminaran per tal de donar fluïdesa al trànsit. Aquestes obres finalitzaran abans del 30 de juny.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha reiterat la importància d'aquests treballs, «unes actuacions primordials per a l'ordenació de la zona i que, a més, ajudaran a què els visitants perceben una millor imatge de la ciutat quan arriben amb el tren».

Les obres del Sector 11 tenen un cost aproximat de 2.386.120 euros (IVA inclòs), mentre que els treballs de la plaça de l'Estació tenen un pressupost de 136.730 euros (IVA inclòs), dels quals 102.547 aniran a càrrec de la Diputació de Castelló, dins del Pla Castelló 135.

Creat per rgalanr el 17/05/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló