Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Joventut organitza una jornada al voltant de la moda sostenible

La Regidoria de Joventut ha programat per dijous una jornada sobre la moda sostenible, amb la projecció del documental «The true cost» i la inauguració de l'exposició «Canvia de sabates: caminant cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)», que es podrà visitar al Mucbe fins al 27 de maig.

A partir de dijous, el Mucbe acollirà l'exposició «Canvia de sabates: caminant cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)», una mostra de 34 fotografies del premiat fotògraf de Bangladesh GMB Akash. L'exposició mostra les condicions inhumanes que han de suportar els treballadors dels establiments que treballen els materials tèxtils situats en el barri Hazaribagh de Dhaka, la capital de Bangladesh.

El mateix dijous, a les 17.00 hores, al Mucbe es projectarà el documental «The true cost», una peça audiovisual que explora l'impacte humà i mediambiental que té la industria de la moda al planeta i que mostra el cost real de la moda de baix cost. Després del visionat s'obrirà un debat sobre el model productiu del sector de la moda i les seues conseqüències sobre l'economia, els drets humans i el medi ambient.

Aquestes activitats formen part del projecte «Canvia de moda», finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana i es troben dins de «Campanya Roba Neta».

Creat per rgalanr el 15/05/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 12/11/2018 14:23 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló