Comença la segona fase d'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor

11/05/2018

Aquesta setmana han començat els treballs de condicionament del camí de la Fossa del Pastor, una de les mesures de la Regidoria d'Agricultura per a millorar l'entramat de camins rurals del terme municipal. Les obres afecten el tram que va des de la línia de ferrocarril fins el pont de l'autopista.

La segona fase d'asfaltat i millora del camí de la Fossa del Pastor ja està en marxa. Aquesta setmana han començat els treballs que afecten al tram comprés entre la via del ferrocarril i el pont de l'autopista, que se centren en la millora de la capa d'asfalt. Amb aquesta millora disminuirà la possibilitat d'accidents de trànsit, les avaries en vehicles i l'excés de soroll, i també es reduiran les despeses del transport i es corregiran les deficiències estructurals dels accessos a les explotacions agràries. Està previst que les obres finalitzen aquesta mateixa setmana.

En concret, les actuacions de millora de la capa d'asfalt es realitzen col·locant un nou paviment damunt del ja existent, sense fresar, mitjançant una capa de rodament d'aglomerat asfàltic de cinc centímetres d'espessor.

Pel seu propi traçat, el camí de la Fossa del Pastor és un camí rural de vital importància per a Benicarló, no només perquè comunica zones de cultiu i parcel·les rústiques sinó també perquè enllaça vies de comunicació rellevants, tant locals com nacionals, com l'antiga N340, la nova variant, l'autopista, el camí dels Moliners o la carretera de Vinaròs a Càlig, a banda de molts altres camins rurals de menor importància.

L'encarregada d'executar les actuacions és l'empresa Becsa, per un import de 122.752,08 euros.

Aquestes obres van a càrrec del Pressupost 2017, mentre que el Pressupost 2018 ja preveu l'execució de la tercera i última fase d'asfaltat, que va des del pont de l'autopista fins a la carretera Vinaròs-Càlig.