La Biennal de Pintura de Benicarló arriba a la XXII edició

04/05/2018

La Regidoria de Cultura convoca, com cada dos anys, el Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, més conegut com a Biennal de Pintura. Les obres, que han de ser originals, es poden presentar fins a l'1 de juliol i optaran a un premi de 3.000 euros.

Com cada dos anys, la pintura agafa un protagonisme especial a Benicarló gràcies al seu certamen, més conegut com a Biennal de Pintura. La Regidoria de Cultura ha convocat el XXIX Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, destinat als artistes residents en territori nacional, encara que no es poden presentar els guanyadors del primer premi de les tres edicions anteriors.

Aquest certamen de pintura, amb tanta repercussió i amb una forta consolidació a Benicarló, té l'objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques. Com demostren les edicions que s'han dut a terme fins ara, les obres guanyadores configuren un magnífic fons pictòric per a l'Ajuntament de Benicarló.

Pel que fa a les obres, tant la tècnica utilitzada com el tema és lliure. Les peces, que han de ser originals, es podran presentar fins a l'1 de juliol i optaran a un premi de 3.000 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d'escollir l'obra guanyadora seran la qualitat expressiva, l'originalitat, la creativitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

El lliurament dels premis tindrà lloc divendres 27 de juliol al Mucbe, en l'acte d'inauguració de l'exposició de les obres presentades.

Consulteu aquí les bases.