Benicarló contractarà 10 professionals per a desenvolupar el Pacte Territorial per l’Ocupació

Els perfils demandats es corresponen amb orientadors laborals, tècnics informàtics, formadors, administratius o community manager, entre d'altres. Les persones seleccionades s'encarregaran de dur a terme un projecte de seguiment i dinamització del mercat de treball en 8 municipis del Baix Maestrat.

L'Ajuntament de Benicarló ha publicat les bases per a la contractació de 10 persones que desenvoluparan el Pacte Territorial per l'Ocupació. En concret, els perfils demandats corresponen a un coordinador, encarregat de planificar, controlar, dirigir el personal que execute el projecte; dos orientadors laborals, encarregats de realitzar les entrevistes de diagnòstic i dissenyar els itineraris personals d'inserció; dos prospectors laborals, que visitaran empreses per donar a conéixer el pacte i analitzaran les necessitats de formació; un desenvolupador web, que es farà càrrec del web del projecte; un community manager, encarregat de planificar i executar l'estratègia de difusió del pacte; un formador-monitor d'alfabetització digital, amb l'objectiu de programar i avaluar l'acció formativa en matèria d'alfabetització digital; un formador-monitor en competències clau del treball, amb l'objectiu de programar i avaluar l'acció formativa en matèria de competències clau per al treball i un tècnic administratiu per realitzar tasques de gestió i tramitació administrativa.

Respecte de la temporalitat dels contractes, tots els perfils tenen una durada que va des del mes de maig fins al 30 de setembre de 2018, excepte els de formador-monitor en alfabetització digital i el formador-monitor en competències clau per al treball, que tenen una durada de tres mesos entre maig i setembre de 2018, i el de desenvolupador web, que comença al maig i té una durada de dos mesos. Pel que fa a la jornada, tots els contractes són a temps complet excepte el lloc de desenvolupador web i el de community manager, que són a mitja jornada.

Aquelles persones interessades a optar a la selecció ja poden presentar les sol·licituds, amb un termini que s'estendrà fins a cinc dies des de l'endemà de la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Les persones seleccionades seran les encarregades de desenvolupar l'Observatori per al Seguiment i la Dinamització del Mercat de Treball (OBSEDI Maestrat Litoral), un projecte emmarcat en el Pacte Territorial per l'Ocupació que compta amb una subvenció de 234.166 euros de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per tal de fomentar els acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local en la Comunitat Valenciana.

L'Observatori treballarà sobre quatre àrees principals: prospectiva i identificació de nous nínxols d'ocupació, identificació de les necessitats de capacitació i formació, millora de l'ocupabilitat dels col·lectius amb més dificultats i seguiment de la qualitat de l'ocupació creada.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha remarcat que «necessitem traure dades del mercat de treball per començar a desenvolupar projectes de formació». «L'objectiu és treballar juntament amb les empreses per saber quines necessitats tenen i així adaptar la formació als perfils demandats», ha finalitzat el regidor.

A banda de Benicarló, el Pacte Territorial per l'Ocupació l'integren set municipis més de la comarca del Baix Maestrat: Vinaròs, Peníscola, Càlig, Santa Magdalena, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel del Riu.

Creat per rgalanr el 03/05/2018

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló