«La Farola» obri les portes per reivindicar la importància dels serveis socials

El Centre Social Municipal «La Farola» celebra aquest divendres una jornada de portes obertes, una actuació emmarcada dins de la campanya de la Generalitat «La quarta pota», destinada a reivindicar la importància dels Serveis Socials com a part imprescindible de l'estat del benestar.

Aquest divendres, 27 d'abril, el Centre Social Municipal «La Farola» celebrarà una jornada de portes obertes d'11.00 a 13.00 hores, per tal de «traslladar a l'àmbit municipal la iniciativa de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que té l'objectiu de donar a conéixer i difondre el treball que estan realitzant des dels equips de Serveis Socials», com ha reconegut la regidora de Benestar Social, Marta Escudero.

A més, la regidora ha afirmat que «l'objectiu també és donar a conéixer els programes que s'ofereixen des de l'àrea i transmetre els trets principal del nou model de serveis socials». A banda, Escudero ha remarcat que «la campanya és necessària perquè cal eliminar les etiquetes negatives que envolten els serveis socials». «Els serveis socials no són únicament per a la gent que es troba en una situació complicada; són per a tot el conjunt de la població perquè abasteixen accions molt àmplies: l'educació, l'atenció individual, a famílies, xiquets, etc.», ha declarat la regidora.

Així, «La quarta porta» és una campanya amb un doble objectiu: en primer lloc, canviar la noció de què els serveis socials són exclusivament per persones en condicions difícils i, en segon lloc, consolidar la idea de què els serveis socials són una pota imprescindible de l'estat del benestar, juntament amb l'educació, les pensions i la sanitat. «Amb aquesta campanya pretenem que la ciutadania conega "La quarta pota", els serveis socials disponibles en el propi municipi», ha finalitzat la regidora.

Creat per rgalanr el 24/04/2018

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló