Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Comencen les obres de la segona fase de renovació del clavegueram del carrer d'Ulldecona

En breu començarà la Fase II de les obres de renovació de les xarxes d'abastiment i de clavegueram del carrer d'Ulldecona i de Saragossa. Els treballs, que s'allargaran durant tres mesos, reduiran les fuites d'aigua i permetran la gestió separada d'aigües pluvials i aigües residuals.

El carrer d'Ulldecona, des del l'encreuament del carrer de Joan Fuster fins al de la N-340a, es tallarà al trànsit a partir de la setmana que ve a causa de l'inici de les obres de renovació de les xarxes d'abastiment i de clavegueram, que substituiran els tubs d'aigua potable de fibrociment per tubs de polietilé d'alta densitat i de major diàmetre. També se substituiran els col·lectors de clavegueram de formigó per uns altres de major diàmetre. A més, es dotarà d'un col·lector central per al drenatge de les aigües pluvials, actualment inexistent, i es col·locaran embornals per a la recollida de l'aigua de pluja.

Les obres afectaran el tram que va des del carrer de Joan Fuster fins a l'encreuament del carrer d'Ulldecona amb l'antiga N-340, a més d'afectar també el carrer de Saragossa, i serviran per renovar les escomeses particulars i per canalitzar les baixants de pluvials dels habitatges per tal que no desemboquen directament a la vorera. A més, es pavimentaran per complet la vorera i la calçada, de manera que el carrer, una vegada acabades les obres, quedarà completament reurbanitzat.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'ha mostrat satisfeta per l'inici dels treballs i ha destacat que «és un projecte que hem impulsat des de l'Àrea d'Urbanisme per dotar aquest tram de carrer de tots els serveis necessaris, facilitar la recollida d'aigües pluvials i evitar problemes de filtracions». Miralles ha subratllat que «amb aquesta actuació finalitzarem l'adequació de tot el carrer d'Ulldecona i també el carrer de Saragossa».

Les obres les executarà l'empresa Elecnor per un import de 182.060,18 euros, IVA no inclòs.

L'actuació s'engloba en el pla de renovacions, dotacions i noves incorporacions que s'inclouen en el Pla Director d'Abastiment d'Aigua Potable de Benicarló.

Alteracions en el trànsit

A banda de tallar el carrer d'Ulldecona des de l'encreuament amb el carrer de Joan Fuster fins al de l'antiga N-340, les actuacions alteraran el trànsit en el carrer de Saragossa, que ja es troba tallat al pas de vehicles. A més, mentre es mantinguen aquests talls, es permetrà girar des del carrer d'Ulldecona en direcció al carrer de Joanot Martorell, per tal de poder circular pel carrer Prades.

Creat per rgalanr el 19/04/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 25/03/2019 15:11 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló