La Brigada d’Obres i Serveis condiciona l'entorn de l’ermita de Sant Gregori per a regular el trànsit

18/04/2018

Amb l'objectiu principal de millorar el trànsit i la seguretat vial, la Brigada d'Obres i Serveis està treballant en la construcció d'un illot a l'encreuament entre el camí de Sant Gregori i el camí del Marge dels Frares. L'actuació correspon a una reivindicació dels veïns de la zona.

Els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis estan realitzant treball de condicionament a l'illot que es troba en front de l'ermita de Sant Gregori. En concret, els treballs consisteixen a redistribuir l'illot existent per reorientar el trànsit i evitar que els vehicles superen la velocitat permesa en aquest tram. El regidor de Seguretat, Ximo Bueno, ha reconegut que «l'última finalitat de les actuacions és garantir la seguretat tant dels conductors com dels vianants». Bueno també ha avançat que «una vegada finalitzen aquestes obres, està previst realitzar un carril bici per la ratlla del terme fins Peníscola».

Per la seu part, el regidor de Serveis Públics, Ilde Añó, ha detallat el conjunt d'actuacions que s'estan duent a terme i ha afirmat que «la idea és que les obres estiguen finalitzades en els pròxims dies, a punt per a la festa de Sant Gregori». El regidor també ha volgut agrair que «gran part de les actuacions es poden dur a terme gràcies als treballadors dels programes d'ocupació que han ampliat la plantilla de la Brigada Municipal».

Pel que fa a les actuacions al voltant de Sant Gregori, a banda de condicionar l'illot, els operaris també estan pintant els passos de vianants i les línies delimitadores del nou illot, a més d'ampliar les voreres al voltant de l'illot. Per tal de complir amb la normativa, també s'han instal·lat diversos fanals que seran els encarregats d'il·luminar la zona.

A banda, per tal d'aprofitar les actuacions, també s'ha ampliat la base del xiprer monumental que es troba dins de l'illot per tal de què puga recollir més aigua de pluja.

Fi de les obres Jacinto Benavente

Respecte dels escocells de l'avinguda de Jacinto Benavente, el regidor d'Obres i Serveis ha recordat que «per tal de poder finalitzar les actuacions necessitem un material de resina que estem esperant, i que s'utilitzarà per compactar les pedres dels escocells i que no hi haja possibilitat d'alçar-les».