Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'Ajuntament convoca el Concurs de Fotografia per il·lustrar el programa de les Festes Patronals

La Regidoria de Festes ha convocat el XXXIV Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals Ciutat de Benicarló. La imatge guanyadora il·lustrarà la portada del programa de Festes i els treballs es podran presentar fins al 20 d'abril.

Un any més, la Regidoria de Festes ha publicat les bases del Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals Ciutat de Benicarló per tal de triar la imatge del cartell i de la portada del programa de Festes. La temàtica obligada serà, com cada any, les Festes Patronals i s'admetran fotografies en blanc i negre i també en color, en qualsevol tècnica fotogràfica.

Cada autor podrà presentar les fotografies que crega convenients, en format 19,5x19,5 cm, sense muntar. El jurat tindrà en compte diversos criteris d'avaluació, com la composició, la dificultat, la perfecció tècnica i artística, l'originalitat o la creativitat.

El concurs inclou un primer premi dotat amb 300 euros i un accèssit de 100 euros. La data límit de presentació de les obres és el dia 20 d'abril de 2018, fins a les 14.00 hores, al Registre General de l'Ajuntament.

Podeu consultar aquí les bases del Concurs.

Creat per rgalanr el 22/03/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló