PRINCIPAL

La Regata de la Carxofa enceta la temporada de vela a Benicarló

La tradicional Regata de la Carxofa que tindrŕ lloc aquest cap de setmana donarŕ pas a una intensa programació durant els propers mesos per promoure l'esport de la vela. L'Escola Municipal de Vela iniciarŕ l'activitat de cursos aquesta Setmana Santa.

Aquest cap de setmana es donarŕ el tret de sortida a la temporada de vela a Benicarló amb la XVI Regata de la Carxofa, una cita ja tradicional tant per als amants de la vela com de la gastronomia. La regata, que servirŕ per promocional la vela entre tots els visitants que es desplacen a Benicarló amb motiu de les Falles, serŕ la primera de tot un seguit de competicions que s'allargaran fins al mes d'agost.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha aprofitat la presentació de la programació de l'Escola Municipal de Vela per agrair la col·laboració a les empreses que patrocinen les activitats nŕutiques i per promocionar l'esport de la vela. «És important que la gent sŕpiga que en aquesta zona on tenim el privilegi de viure, els esports nŕutics es poden practicar tot l'any», ha dit el regidor, que ha qualificat el calendari d'enguany de «molt ambiciós».

Flos també ha anunciat la realització de dos jornades de portes obertes de l'Escola Municipal de Vela. La primera, prevista per al divendres 30 de març, aprofitant el flux de turistes que visiten Benicarló durant la Setmana Santa, i la segona, per a l'1 de maig, coincidint amb la celebració del Dia de la Mar que commemoren totes les escoles de vela de la Comunitat Valenciana. Per a participar en aquestes jornades, serŕ necessŕria inscripció prčvia a l'Escola Municipal de Vela telefonant al 630 50 85 35.

Per als mesos d'abril i maig, l'Escola Municipal de Vela també participarŕ en les Jornades d'Esport Escolar i més avant, durant els mesos de maig i juny, tindran lloc, un any més, les jornades de Vela a l'Escola.

Creat per rmelia el 13/03/2018

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló