PRINCIPAL

Rŕdio Benicarló registra 3.400 reproduccions durant el primer mes d'emissió en línia

El nou servei d'ŕudios a la carta de Rŕdio Benicarló ha aconseguit més de 3.400 reproduccions un mes després de la posada en marxa del nou servei, que inclou la reproducció de fitxers audiovisuals en temps real, també conegut com streaming. La pŕgina web de l'emissora s'allotja a www.radiobenicarlo.org

Des del passat 9 de febrer ja és possible escoltar Rŕdio Benicarló en directe o a la carta a través de la nova pŕgina web i l'aplicació per a dispositius mňbils i tabletes. Entre les dos plataformes, Rŕdio Benicarló ja ha acumulat més de 3.400 reproduccions, tant d'ŕudios a la carta com de l'emissió en directe.

El regidor de Cultura, Josep Barberŕ, ha afirmat que «les xifres demostren que Rŕdio Benicarló es consolida com una eina informativa i d'entreteniment fonamental en el context comunicatiu local». A més, Barberŕ ha subratllat també que «per fi la rŕdio municipal estŕ situada on li correspon. No només com a eina informativa sinó com a ens dinamitzador del teixit social i associatiu de la nostra localitat». El regidor ha agraďt també «l'excel·lent treball dels col·laboradors».

El magazín «Veus de casa», en el qual participen una vintena de col·laboradors, i els informatius horaris de l'emissora es poden escoltar en directe o a la carta a través del nou web o de l'aplicació mňbil per a sistemes Android. L'aplicació de Rŕdio Benicarló es pot descarregar des de la plataforma habitual de telefonia mňbil, la Play Store. Tant el web com l'aplicació són sistemes que compten amb un índex que permet escollir aquells fragments dels programes que més interessen els oients.

Creat per rgalanr el 09/03/2018

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló