Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Ràdio Benicarló registra 3.400 reproduccions durant el primer mes d'emissió en línia

El nou servei d'àudios a la carta de Ràdio Benicarló ha aconseguit més de 3.400 reproduccions un mes després de la posada en marxa del nou servei, que inclou la reproducció de fitxers audiovisuals en temps real, també conegut com streaming. La pàgina web de l'emissora s'allotja a www.radiobenicarlo.org

Des del passat 9 de febrer ja és possible escoltar Ràdio Benicarló en directe o a la carta a través de la nova pàgina web i l'aplicació per a dispositius mòbils i tabletes. Entre les dos plataformes, Ràdio Benicarló ja ha acumulat més de 3.400 reproduccions, tant d'àudios a la carta com de l'emissió en directe.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha afirmat que «les xifres demostren que Ràdio Benicarló es consolida com una eina informativa i d'entreteniment fonamental en el context comunicatiu local». A més, Barberà ha subratllat també que «per fi la ràdio municipal està situada on li correspon. No només com a eina informativa sinó com a ens dinamitzador del teixit social i associatiu de la nostra localitat». El regidor ha agraït també «l'excel·lent treball dels col·laboradors».

El magazín «Veus de casa», en el qual participen una vintena de col·laboradors, i els informatius horaris de l'emissora es poden escoltar en directe o a la carta a través del nou web o de l'aplicació mòbil per a sistemes Android. L'aplicació de Ràdio Benicarló es pot descarregar des de la plataforma habitual de telefonia mòbil, la Play Store. Tant el web com l'aplicació són sistemes que compten amb un índex que permet escollir aquells fragments dels programes que més interessen els oients.

Creat per rgalanr el 09/03/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 14:04 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló