Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Finalitzen els treballs en la placeta dels Bous i en l’avinguda de Jacinto Benavente

La vorera de la placeta dels Bous ha passat dels 80 centímetres anteriors fins als dos metres d'amplària actuals, en compliment de la normativa d'accessibilitat. També s'han reparat i condicionat els escocells de l'avinguda de Jacinto Benavente.

La Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament ha finalitzat aquesta setmana les obres d'ampliació de la vorera de la placeta dels Bous, un projecte que s'ha finançat a través dels pressupostos participatius de 2017 i que era una de les reivindicacions dels col·lectius que representen les persones amb discapacitat.

En concret, el tram de vorera que transcorre pel carrer de Ferreres Bretó ha passat dels 80 centímetres anteriors fins als dos metres d'amplària actuals, un espai que s'ha extret de la part de la zona enjardinada, per tal de no envair la calçada. L'objectiu principal d'aquesta actuació era adaptar la vorera a la normativa d'accessibilitat i facilitar així el trànsit de vianants, especialment d'aquells amb mobilitat reduïda.

A banda, els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis també han finalitzat la reparació i el condicionament dels escocells de l'avinguda de Jacinto Benavente, per tal de de renovar la imatge d'aquest carrer.

Els treballs els han executat operaris de la Brigada d'Obres i Serveis contractats a través de dos programes d'ocupació per a persones aturades de llarga durada i majors de 30 anys que es van posar en marxa a finals de 2017.

Creat per rgalanr el 06/03/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 12/12/2018 15:33 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló