Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA D'ACTIVITATS 'BENICARLÓ, ... A TOTA HORA'

Agenda març 2018

POBLAT IBER PUIG DE LA NAU

Visites guiades al Poblat Iber del Puig de la Nau els dimecres, divendres i dissabtes de matí a les 10 h. Cal concertar-les prèviament al telèfon 964460448 o al correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org (Preu: 2 EUR/persona; menors de 10 anys, gratuït)


MUCBE

Exposició dels Ninots Indultats Falles 2018. Fins l'11 de març. Lloc: Mucbe. Organitza: Junta Local Fallera.


Exposició «Dones lligades» del Grup de Dones del Baix Maestrat: Renate Braendlein, Sònia Eva Domènech, Carme Domènech, Sali Garcia d'Araoz, Maria Llidó Vicent, Bárbara Martínez Biot, Lorena Oms, Isabel Serrano, Rosa Soriano Marzal. Fins al 8 d'abril. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Exposició «El Joc de la Vida IV», fotografies i diorames Playmobil, de Cristian Arin Esteller i Amics del Click de Benicarló. Fins al 29 d'abril. Organitza: Cristian Arin, Amics del Click i Regidoria de Cultura. Col·labora: Caixa Rural Benicarló.


Exposició de fotografia «Diverses; històries de dones», de l'Associació Dones Objectives i el Centre Cultural La Nau de València (fins al 16 d'abril). Organitza: Regidoria de Benestar Social.


Horari especial d'obertura en Setmana Santa:


*Dijous 29 de març: 9-14 h i 17-20 h

*Divendres 30 de març: 10.30 h - 13.30 h

*Dissabte 31 de març:horari normal, 10-13 h i 17-20 h

*Diumenge 1 d'abril: 10.30 h - 13.30 h


EDIFICI GÒTIC

Exposició de pintura de Paco de la Torre. Fins al 9 de març. Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Cultura.


XXV Exposició de Motius de Setmana Santa (del 17 de març fins a l'1 d'abril). Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Junta Local de Setmana Santa de Benicarló.


Horari especial d'obertura de l'exposició de Setmana Santa:


*Dies laborables: de 17 h a 20 h.

*Festius i cap de setmana: de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h.

*Consultar horari en l'entrada de l'Edifici Gòtic

(Hi ha dies que per motius de la celebració de processons, misses, etc. l'exposició romandrà tancada)


BIBLIOTECA MUNICIPAL MANEL GARCIA GRAU

Exposició per celebrar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona. «Dones havien de ser!». Selecció de biografies de dones que han destacat en diferents àmbits, encara que, en alguns casos, són desconegudes per al gran públic. Del 8 fins al dia 18 de març.

FORMACIÓ

Taller artístic per a joves: Pren la càmera i expressa't, a càrrec de la FEUP, UPCCA i Generacció. La imatge, la fotografia i el vídeo per a la creació personal i comunitària.

Dies 14, 15, 20, 21 i 22 de març. Des de les 17.15 h fins a les 20.15 h.

Edats: 14-17 anys

Inscripcions fins al 13 de març a Generacció, C. del Crist de la Mar, 47. De les 17.00 h fins a les 20.00 h. Places limitades.


AGENDA


Divendres 2

19.00 h Inauguració de l'exposició de fotografia «Diverses; històries de dones», de l'Associació Dones Objectives i Centre Cultural La Nau de València(fins al 16 d'abril). Mucbe. Organitza: Regidoria de Benestar Social.


19.30 h Taula d'experiències decolonials en veu de dona. Conversa al voltant de ser dona i ser migrant. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Benestar Social.


19.30 h Presentació del llibre Els parlars valencians a càrrec dels autors, Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes. Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Ateneu Cultural de Benicarló.


Diumenge 4

16.30 h Futbol. Regional Preferent- Gr.1r. C.E. Benicarló vs. C.E. Acero. Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso. Organitza: C.E. Benicarló.


19.00 h Teatre vivencial Mira'm. Una herència, dos cosines. Secrets, retrets i un passat que les acompanya en el present. Actrius: Olga Lluch i Regina Prades. Direcció: Joan Comes. Companyia: Dones d'aigua teatre. Casa del Marqués de Benicarló. 3 representacions de l'obra. Aforament per representació: 45 persones màxim.

Primera representació a les 19.00 h, segona representació a les 19.30 h i tercera representació a les 20.00 h. Organitza: Regidoria de Benestar Social.


Dimecres 7

18.00 h Projecció de la pel·lícula Cómo sois la mujeres, dirigida per Pedro Lazaga i protagonitzada per Teresa Gimpera i Arturo Fernández. Celebració del XXV Aniversari de l'Associació de la Dona Llauradora Organitza: Assoc. de la Dona Llauradora. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Entrada gratuïta. Organitza: Assoc. Dona Llauradora.

Dijous 8

10.15 h Lectura del manifest institucional, en commemoració del Dia Internacional de la Dona. Lloc: Ajuntament de Benicarló. Organitza: Regidoria de Benestar Social.


16.30 h Taller: Grans dames del món, per a visibilitzar i valorar el paper de la dona al llarg de la història. Frida Kalho, Hipàtia d'Alexandria, Valentina Tereshkova, Lilith, Mama Beba, Su o Rigoberta Menchú, són algunes d'elles. Lloc: Ludoteca de l'Ajuntament de Benicarló. Organitza: Regidoria de Benestar Social.


20.00 h Teatre Sí, però exactament no. Una narradora, dos mons i quinze personatges. Espectacle ple d'humor, tendresa i sinceritat. Actriu: Sandra Rossi. Direcció: Jordi Girabal. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Benestar Social.


Divendres 9

Presentació del Llibre de Festes patronals 1928-2016. Fotografies del Fons Palanques de la Fundació Caixa Benicarló. Intervindran Lidón Paris Folch de la UJI i Antoni Marzal Masip, documentalista. Organitza: Fundació Caixa Benicarló.


Dissabte 10

12.00 h Concert del Ninot a càrrec de la Coral Infantil Bovalar, la Coral Infantil Petiquillo, la Coral Juvenil Kylix i la Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.


19.00 h Cavalcada del Ninot. Lloc de sortida: Pl. de la Constitució. Organitza: Junta local Fallera.


Diumenge 11

18.00 h Acte de lliurament dels Premis Ninots Indultats 2018 i lliurament de les Màximes Recompenses. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Junta local Fallera.


Dilluns 12 i dimarts 13

Plantà de les falles. Emplaçaments dels monuments fallers.


Dilluns 12

19.00 h Concert de l'Orquestra de Cordes i de la Banda d'Ensenyances Professionals del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Conservatori Mestre Feliu de Benicarló.


Dimecres 14

20.00 h Acte de lliurament de Premis a les Millors Falles de Benicarló. Lloc: Pista central del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Junta local Fallera.


Dissabte 17

14.00 h Mascletà a càrrec de Pirotècnia Tomás. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Junta local Fallera.


19.00 h Inauguració de la XXV Exposició de Motius de Setmana Santa. Fins a l'1 d'abril. Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Junta Local de Setmana Santa de Benicarló.


20.00 h Piromusical Falles 2018, a càrrec de la Pirotècnia Tomás. Lloc: Pl. de Mossén Tomás, C. de les Illes Canàries. Organitza: Junta local Fallera.


Diumenge 18

14.00 h Mascletà a càrrec de Pirotècnia Tomás. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Junta local Fallera.

17.00 h Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar. Recorregut: Pl. de la Constitució, av. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, c. del Rei en Jaume, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Junta local Fallera.


Dilluns 19

14.00 h Mascletà a càrrec de Pirotècnia Tomás. Pl. de la Constitució. Organitza: Junta local Fallera.


20.00 h Cremà de les falles infantils. Emplaçament de les diferents falles.


21.00 h Cremà de la falla infantil guanyadora. Emplaçament de la falla infantil guanyadora.


23.00 h: Cremà de les falles. Itinerari per determinar. La falla guanyadora serà, com sempre, l'última a cremar.


Dissabte 24

15.00 h Competicions de Natació. XXXVI Jocs Esportius. 6a Jornada Lliga Autonòmica Promeses (Grupo Norte) Categoria Benjamí i Aleví. Lloc: Piscina Municipal. Organitza: Club Natació Benicarló.


18.00h Taller Familiar «Coneixem Gustav Klimt». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Diumenge 25

12.00h Concert a càrrec de la Banda Juvenil Ciutat de Benicarló. Lloc: Pl. de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

16.30 h Futbol. Regional Preferent- Gr.1r. C.E. Benicarló vs. C.F. La Vall. Lloc: Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso. Organitza: C.E. Benicarló


Dissabte 31

20.00 h Concert de Jazz. Celia Mur i Arturo Serra. Veu: Celia Mur. Vibràfon: Arturo Serra. Piano: Juan Galiardo. Contrabaix: Ales Cesarini. Percusió i bateria: Mariano Steimberg. Preu: 5 EUR. Auditori Pedro Mercader. Venda anticipada a partir del 20 de març a l'Oficina de Turisme. Organitza: Regidoria de Turisme.


AVANÇ ABRIL

Dimarts 3

11.00 h Taller Familiar al voltant de la Casa Tradicional Benicarlanda del carrer Santa Càndida, «Fes el teu sabó natural». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Dimecres 4

09.00 h Tirades de Compak Sporting. Provincial. Lloc: Camp de Tir Municipal La Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

17.00 h Taller Familiar al voltant de la Casa Tradicional Benicarlanda del carrer Santa Càndida «Fes el teu sabó natural». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Dijous 5

11.00 h Taller Familiar «Coneixem Andy Warhol». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Divendres 6

17.00 h Taller Familiar «Coneixem Andy Warhol». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


22.30 h Musical. Teatro de Guardia presenta Amanece en Edimburgo, dirigit per Josi Ganzenmüller. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.


Dissabte 7

18.00 h Visita teatralitzada pel centre històric, a càrrec d'Aur-Art (visita en castellà).

La teatralització consistirà en recrear diferents escenes pel centre, on s'escenificaran fets històrics que han estat rellevants per a Benicarló, com ara l'atorgament de la Carta Pobla per Jaume I, el Títol de Vila o escenes i situacions de les diferents guerres (Successió, Independència i Carlistes).

Inici de la visita: davant de l'Ajuntament. Inscripció prèvia al Mucbe, Tlf. 964 46 04 48. Preu: 2 EUR.

Organitza: Regidoria de Cultura.


22.30h Musical. Teatro de Guardia presenta Amanece en Edimburgo, dirigit per Josi Ganzenmüller. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.


Diumenge 8

10.00 h IV Circuit Carreres Populars. IV 10 K. Ciutat de Benicarló. Lloc: Pistes d'Atletisme. Recorregut: www.hj-crono.es. Organitza: Regidoria d'Esports. Col·labora : Club Triatló Basiliscus i Club d'Atletisme Baix Maestrat i Penya l'Arjub.


11.00 h Visita teatralitzada al Poblat Iber Puig de la Nau, a càrrec d'Aur Art (hi haurà dos grups, un en castellà i un en valencià). Inscripció prèvia al Mucbe, Tlf. 964 46 04 48. Preu: 2 EUR.

La teatralització consistirà en l'escenificació del que era el dia a dia dels habitants del jaciment, on es podrà dialogar amb el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners i, fins i tot, els guàrdies o la sacerdotessa que habitaven el Poblat. Inici de la visita: Poblat Iber Puig de la Nau. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.00 h Musical. Teatro de Guardia presenta Amanece en Edimburgo, dirigit per Josi Ganzenmüller. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.

Creat per rafa el 28/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 12/12/2018 15:33 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló