Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

Exposició "El Joc de la Vida IV" de Cristian Arin i Amics del Click (Benicarló)

Exposició ''El Joc de la Vida IV''

CRISTIAN ARIN I AMICS DEL CLICK (BENICARLÓ)

Inauguració: Divendres, 23 de febrer de 2018, a les 18.00 h. (fins al 29 d'abril de 2018)

Lloc: Mucbe (planta baixa)

El proper divendres, dia 23 de febrer de 2018, en la planta baixa del Mucbe, tindrà lloc la inauguració de l'exposició ''El Joc de la Vida IV'' de Cristian Arin Esteller, un jove de Benicarló que ha unit les seues dues grans aficions: la fotografia i el col·leccionisme de figures Playmobil, i que realitza una nova exposició dels seus últims treballs.

''El Joc de la Vida IV'', es una mostra de fotografies amb imatges de situacions habituals de la vida quotidiana, la història o el patrimoni de Benicarló, en la que els protagonistes son figures de Playmobil, customitzades o adaptades per a simular diverses situacions reals que l'artista immortalitza i que el visitant podrà reconèixer o interpretar com a una escena de la vida mateixa, però com si es tractés d'un joc.

Imatges de llocs i personatges coneguts, moments històrics o situacions amb certa crítica social, tot retratat des d'un punt de vista diferent, que fa que tant els xiquets com els adults puguen gaudir d'esta mostra.

L'exposició es complementa amb alguns diorames on es representen diverses escenes i/o moments històrics, i que son l'obra de diversos aficionats a les figures Playmobil de Benicarló, Vinaròs i Amposta, baix la coordinació del grup ''AMICS DEL CLICK'' de Benicarló.

Com diu el propi Cristian Arin: ''Tinguem l'edat que tinguem, tots tenim i hem de tindre sempre dins, un xiquet menut que mai l'hem de deixar escapar!''

L'exposició romandrà oberta del 23 de febrer fins al 29 d'abril de 2018, en les sales de la planta baixa del Mucbe.

Creat per david el 19/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 12/12/2018 15:33 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló