Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló participa en la I Jornada d'Implementació de l'Estratègia DUSI en Municipis de Castelló

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i diversos treballadors municipals han assistit a la jornada que organitza l'Ajuntament d'Onda. El programa, amb un espai per a l'anàlisi i dos taules de treball, té com a objectiu principal avaluar l'estat d'implementació de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) en els municipis de Castelló.

Aquest matí, l'alcaldessa de Benicarló i diversos treballadors de l'Ajuntament han assistit a la I Jornada d'Implementació de l'Estratègia DUSI en Municipis de Castelló, que ha organitzat l'Ajuntament d'Onda. La jornada, presidida per l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, i pel sotsdirector general de Cooperació Local, Guillermo Fraga, ha girat al voltant de la implementació de l'EDUSI en els municipis de la província de Castelló. A més de Benicarló, els ajuntaments de Castelló, Borriana, Vinaròs, Onda i Almassora també han estat presents en la jornada sobre l'estratègia, que està cofinançada per fons europeus.

La trobada, dirigida a alcaldes, regidors, secretaris, interventors i funcionariat implicat en el desenvolupament de les estratègies, ha servit per analitzar la situació actual de gestió i tramitació de l'EDUSI en els diferents municipis de la província. A més, s'han dut a terme dos taules de treball: la primera, centrada en la gestió (elegibilitat de les despeses, finançament de les inversions, aprovació de les operacions, etc.) i la segona, al voltant de l'estructura i la comunicació (contractació de personal, comité antifrau, comunicació a través de la pàgina web, etc.).

Creat per rgalanr el 15/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/12/2018 13:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló