Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Més de 200 esportistes correran la Mitja Marató de la Carxofa

219 corredors i 110 voluntaris participaran aquest diumenge en la XXIX Mitja Marató de la Carxofa Benicarló-Peníscola. El circuit, de 21 quilòmetres, transcorre entre els dos municipis i té sortida i arribada a l'avinguda de Catalunya de Benicarló.

Diumenge, a partir de les 10.00 hores, tindrà lloc la 29a edició de la Mitja Marató de la Carxofa Benicarló-Peníscola, una de les curses més emblemàtiques que formen part del Circuit de Curses Populars i que es va recuperar per al calendari esportiu l'any passat.

Com a novetat, el recorregut ha variat respecte de l'edició anterior. Enguany, la sortida és des de l'avinguda de Catalunya i la cursa recorrerà els camins de la costa fins a arribar a la localitat de Peníscola, on es donarà la volta per tornar a l'avinguda de Catalunya de Benicarló, lloc on es trobarà la meta.

Pel que fa a l'alteració del trànsit de vehicles, tant la Policia Local com la Brigada d'Obres i Serveis ja han senyalitzat les vies que es trobaran tallades al llarg del matí de diumenge. Els principals carrers afectats són l'avinguda de Catalunya i l'avinguda de Méndez Núñez.

Tots aquells participants en la cursa rebran la bossa del corredor, que conté la samarreta de la carrera, una braga tècnica i una botella d'una edició limitada especial de cervesa de carxofa, elaborada per a l'ocasió.

En finalitzar la cursa, a les 12.00 hores, es durà a terme l'entrega de premis a la pista annexa coberta del Pavelló Poliesportiu Municipal. Els trofeus que s'entregaran als tres primers classificats, tant de la categoria masculina com femenina, els ha realitzat l'artista local Miguel Àngel Cavero. La jornada acabarà amb una fideuà per a tots els participants i voluntaris.

Creat per rgalanr el 09/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/05/2019 12:22 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló