Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Els alumnes de Cuina del CIPFP mostren el potencial de la carxofa al Mercat

Avui, estudiants de Cuina del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) han elaborat en directe plats de carxofa al Mercat de Benicarló. Els alumnes han oferit al públic degustar les delícies elaborades.

Al llarg del matí, els estudiants del grau mitjà de Cuina del Centre Integrat Públic de Formació Professional han realitzat una demostració de cuina en directe al Mercat de Benicarló, amb la carxofa com a principal protagonista. Aquesta iniciativa, fruit de la Regidoria de Comerç i del CIPFP, i emmarcada dins de la Festa de la Carxofa, pretén mostrar el potencial gastronòmic de la carxofa i dels productes de proximitat que es poden adquirir al Mercat.

En concret, els estudiants han elaborat dos plats principals amb carxofes, llagostins i calçots i dos plats dolços: un prepostre, fet amb un sorbet de maduixa i carxofa, amb una teula de carxofa i caviar de xocolate; i un postre, compost per un crumble amb un gelat d'avellana, una teula i una galeta, tots dos de carxofa. Una vegada fetes les elaboracions, els alumnes han oferit al públic tastar el plats.

Com ha assegurat la regidora de Comerç, Rosana Marzá, «el Mercat és un dels punts neuràlgics, a nivell comercial, del nostre poble». La regidora també ha afegit que «estem molt agraïts als venedors del Mercat per la seua predisposició i al CIPFP la voluntat d'estar receptius a qualsevol iniciativa». Víctor Cerdà, professor del cicle de Cuina del CIPFP, ha afirmat que «el que hem elaborat avui és part del menú que ha preparat el centre per a les Jornades Gastronòmiques de la carxofa».

Creat per rgalanr el 07/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 14:04 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló