Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Comencen els treballs d'ampliació de la vorera de la placeta dels Bous

La vorera passarà dels 80 centímetres actuals fins als dos metres d'amplària, en compliment de la normativa d'accessibilitat. El projecte va ser un dels més votats en els pressupostos participatius de 2017.

La Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament ha començat a treballar en les obres d'ampliació de la vorera de la placeta dels Bous, un projecte que es finança a través dels pressupostos participatius de 2017 i que era una de les reivindicacions dels col·lectius que representen les persones amb discapacitat.

En concret, la vorera de la placeta dels Bous que transcorre pel carrer de Ferreres Bretó passarà dels 80 centímetres actuals fins als dos metres d'amplària, un espai que s'extraurà de la part de la zona enjardinada, per tal de no envair la calçada. L'objectiu principal d'aquesta actuació és adaptar la vorera a la normativa d'accessibilitat i facilitar així el trànsit de vianants, especialment d'aquells amb mobilitat reduïda.

Els treballs els executaran operaris de la Brigada d'Obres i Serveis contractats a través de dos programes d'ocupació per a persones aturades de llarga durada i majors de 30 anys que es van posar en marxa a finals de 2017.

Creat per rgalanr el 05/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 14:04 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló