Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Milord guanya la 1a edició dels premis als pinxos de carxofa més «etxurats»

Aquest matí s'han donat a conéixer els guanyadors de la 1a edició dels pinxos de carxofa més «etxurats», que atorga el col·lectiu Urban Sketchers Maestrat. El bar Milord ha aconseguit el primer premi.

Emmarcat dins de la Festa de la Carxofa i, més concretament, en les Jornades del Pinxo, aquest matí s'han atorgat els premis als pinxos més «etxurats», que enguany atorga per primera vegada el col·lectiu benicarlando de dibuixants Urban Sketchers Maestrat valorant, a més de criteris gastronòmics, elements visuals com el color, la composició o el cromatisme.

El regidor d'Agricultura, Domingo Roca, ha volgut agrair al col·lectiu l'organització d'aquest guardó perquè «totes aquestes iniciatives ajuden a fer la festa gran».

Entre els més de 30 establiments que participen en les Jornades del Pinxo, i que s'allargaran encara fins al 28 de gener, el bar Milord ha aconseguit el primer premi, amb el pinxo «M48»; seguit pel Nuevo Rayfe amb el pinxo «Wow15!» i per la Cafeteria Anna, amb el pinxo «Plegadet de carxofa». El col·lectiu ha entregat a cada un dels tres premiats un quadre que ells mateix han dibuixat recreant cada un dels tres pinxos.

Creat per rgalanr el 19/01/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló