Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA D'ACTIVITATS 'BENICARLÓ, ... A TOTA HORA'

Agenda gener 2018

MUCBE


Exposició «L'hospital Sueco-Noruec d'Alcoi», d'Antoni Miró (finalitza l'11 de febrer de 2018). Lloc: Mucbe Organitza: Regidoria de Cultura. Lloc: Mucbe.


Exposició «Disseny al Plat», del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana (finalitza el 18 de febrer). Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


Exposició Ninots Indultats 2018 (del 26 de gener a l'11 de març). Lloc: Mucbe. Organitza: Junta Local Fallera.


EDIFICI GÒTIC


Exposició de pintura de Paco de la Torre (del 18 de gener al 9 de març). Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Cultura.


ACTES FESTA CARXOFA 2018


Del 2 al 28 de gener

Torneig de billar Festa de la Carxofa

Seu del Club d'Escacs de Benicarló (c. del Crist de la Mar, 106).

Organitza: Club Escacs Benicarló


Del 12 al 28 de gener

XI Jornades del Pinxo de la Carxofa. Consulteu els pinxos que es podran degustar i l'horari dels bars i cafeteries participants: http://bit.ly/2qEv3Ia

Organitza: Ajuntament de Benicarló i Associació Benicarlanda de Bars i Cafeteries. Col·labora: Penya Mechero i Dibuixant pel Maestrat.


Del 28 de gener al 4 de març

XXIII Jornades Gastronòmiques de la Carxofa de Benicarló

Als restaurants de l'Agrupació de Restauradors de Benicarló i al Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló.


AGENDA GENER


Dijous 11

19.30 h V Demostració de Pinxos de la Carxofa. C. de Sant Joan. Organitza: Regidoria d'Agricultura. Col·labora: Cerveses Ambar.


Dissabte 13

18.30 h Presentació de la Falla l'Embut. Lloc: Auditori.


Diumenge 14

8.30 h XVI Volta a Peu pels Aljubs. Sortida: Pavelló Poliesportiu Municipal de Benicarló.

Preu d'inscripció 10 EUR. Punts d'inscripció presencials (fins al 12 de gener a les 14.00h): a Evasión Esports, Piscina Municipal de Benicarló i Decathlon Vinaròs. En línia (fins al 12 de gener a les 14.00h): A través del web hj-crono.es. Organitza: Penya L'Arjup. Col·laboren: Ajuntament de Benicarló, Caixa Benicarló, H&J Fitness, Febrer Asesores, Grup Bon Confort, Cerveza Badúm, Restaurant La Mar de Bo, Clínica Fisioquiros, Fruites i Verdures Sergio, Forn de Pa i Pastisseria T.Avila, Multiópticas, Carns Ros, Depordiet, Evasión Esports Benicarló, Decathlon, Piscina Municipal de Benicarló, Penya Setrill, ADI Escura Arquitectos.


12.00 h Presentació de la Falla Els Conquistaors. Lloc: Auditori.


Dimarts 16

19.00 h Festa de Sant Antoni Abat. Campanes al vol amb llançament de coets i la tradicional foguera (crema del dimoni). Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. A continuació, cavalcada amb les típiques lloes i la tirada de coques. Organitza: Confraria de Sant Antoni Abat.

Dimecres 17

18.30 h Festa de Sant Antoni Abat. Cavalcada amb les típiques lloes i la tirada de coques. Sortida des de la plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Confraria de Sant Antoni Abat.


Dijous 18

10.00 h VIII Premi al Millor Pinxo de Carxofa de Benicarló 2018. Entrega de premis del jurat. Lloc: Saló de Plens de l'Ajuntament de Benicarló.


19.00 h Inauguració de l'exposició de pintura de Paco de la Torre (finalitza el 9 de març). Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Cultura.


Divendres 19

19.00 h Jornades de la Carxofa. Ponència «La carxofa DO ecològica com a oportunitat: Un enfocament diferent», a càrrec de Rafa Laborda, de la Universitat Politècnica de València i Fermín Salcedo, de SAIFRESC, explotació hortofructícola ecològica de València. Lloc: Cambra Agrària.


Dissabte 20

9.00 h I Campionat de Caça amb Gossos, modalitat San Huberto. I Trofeu de la Carxofa de Benicarló. Lloc: Camp Municipal de Tir.


18.30 h Presentació de la Falla Nou Barri. Lloc: Auditori.


19.00 h Santos, i ara què? Homenatge al músic Carles Santos. Lloc: Façana Ajuntament de Benicarló. Organitza: Regidoria de Cultura.


20.00 h Botifarra a banda. Concert de Pep Gimeno Botifarra i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Lloc: Plaça de la Constitució.


22.00 h Milonga atípica. Balls de tangos. Lloc: Magatzem de la mar. Organitza: CBE Madison.


Diumenge 21

12.00 h Presentació de la Falla El Campanar. Lloc: Auditori.


Dimarts 23

17.00 h Presentació d'oli de canetera i el seu maridatge amb la carxofa. Empresa Cannetum Aceites. El xef Carlos Miralles presentarà la seua creació amb carxofa i oli de canetera. Lloc: Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló, av. de les Corts Valencianes, 2.


Dimecres 24

10.00 h XI Jornades del Pinxo de la Carxofa. Entrega de premis del jurat popular. Lloc: Saló de Plens de l'Ajuntament de Benicarló.

Divendres 26

09.00 h Taller de cuina: La carxofa a l'escola (fins a les 12.00 h), realitzat pel Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló. Carpa de la pl. de la Constitució.


19.00h Art&Xoc Festival. Festival dedicat als ritmes d'arrel afroamericana i caribenya. Ska, rocksteady, reggae, soul, rhythm and blues... A més de l'oferta musical, el festival ofereix, tallers i música per als més menuts, mercat de vinils, servei de barra, cervesa artesana i diversitat d'oferta gastronòmica per poder sopar al recinte del festival. Actuació musical a càrrec de The Gramophone Allstars Big Band i Gravity Sound System. Lloc: Pl. de la Constitució, a la carpa.


Dissabte 27

10.00 h III Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat (fins a les 20:00 h aproximadament). Activitats: Tallers, xarrades, showcookings, espectacles de música i ball. Lloc: Plaça de la Constitució. Organitza: Regidoria de Turisme.

10.00 h Taller de balls tradicionals valencians (fins a les 13.30 h). Magatzem de la Mar. Organitza: Associació de Música Tradicional Fartabelitres.


16.30 h Concert bureo. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Associació de Música Tradicional Fartabelitres.


17.00 h Mercat artesanal (fins a les 22.00 h). Lloc: Pl. del Mercat, al voltant del Mercat Municipal. Organitza: Tastet Artesania.


18.30 h Presentació de la Falla Benicarló. Lloc: Auditori.


19.00h Torrada popular de carxofes. Lloc: Pl. de la Constitució. Venda de tiquets: Cambra Agrària, baixos (pl. de la Constitució). Preu: 2 euros. Organitza: Consell Regulador de la Denominació d'Origen de la Carxofa de Benicarló i Caixa Benicarló.


23.00 h Ball popular amb l'orquestra Ágora. Lloc: Pl. de la Constitució.


Diumenge 28

9.00 h II Campionat de Caça, modalitat San Huberto. I Trofeu de la Carxofa de Benicarló. Lloc: Camp Municipal de Tir.


10.00 h XII Trofeu d'Handbol Carxofa de Benicarló. Lloc: Pavelló Poliesportiu. Organitza: Club Handbol Benicarló.


10.00 h Mercat artesanal. Lloc: Pl. del Mercat, al voltant del Mercat Municipal. Organitza: Tastet Artesania.


10.00 h Portes obertes de la Casa Tradicional Benicarlanda del carrer de Santa Càndida. Casa típica d'agricultors de finals del segle XIX, inicis del segle XX (fins a les 13.00 h). Organitza: Regidoria de Cultura.


11.00 h Emissió en directe del programa de Ràdio Benicarló «Especial Festa de la Carxofa». Lloc: Pl. de la Constitució.


XXV Demostració Gastronòmica de la Carxofa de Benicarló


11.30 h Inauguració de la Demostració Gastronòmica oferida pels restaurants de l'Agrupació de Restauradors de Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució i zona centre. Organitza: Agrupació Restauradors de Benicarló. Col·labora: Cerveses Ambar.


Avanç Febrer


Dissabte 3

11.00 h Cuinem la carxofa al Mercat. Els alumnes del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló cuinaran en directe plats amb carxofa i els oferiran per a degustar-los als clientes del Mercat. Mercat Municipal. Col·labora: Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló.


16.00 h IV Torneig Absolut d'Escacs de la Carxofa. Seu del Club d'Escacs de Benicarló (c. del Crist de la Mar, 106). Organitza: Club Escacs Benicarló.


18.30 h Presentació de la Falla El Grill. Lloc: Auditori.


Diumenge 4

12.00 h Presentació de la Falla La Barraca. Lloc: Auditori.


Dissabte 10

18.30 h Presentació de la Falla Amics del Foc. Lloc: Auditori.


Diumenge 11

10.00 h XXIX Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló-Peníscola.

Lloc: Av. de Catalunya. Organitza: Club Triatló Basiliscus i Club d'Atletisme Baix Maestrat. Col·laboren: Regidoria d'Esports de l' Ajuntament de Benicarló i H&J FITNESS.


12.00 h Presentació de la Falla Els Cremats. Lloc: Auditori.

Creat per rafa el 11/01/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló