Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La recuperació de Benicarlàndia encapçala el programa de Nadal a Benicarló

La Regidoria de Festes recupera el parc de Nadal Benicarlàndia del 27 al 30 de desembre i prepara una festa de Cap d'Any a la plaça de la Constitució. A més, es tornarà a instal·lar la pista de patinatge al Pavelló Poliesportiu i hi haurà campus multiesportiu del 2 al 5 de gener.

Benicarló ja està preparada per a unes festes de Nadal i Reis amb activitats tant culturals i familiars com esportives. El regidor de Festes, Ilde Añó, i el regidor d'Esports, Carlos Flos, han presentat un avanç que es durà a terme al voltant de la festivitat de Nadal, una programació que ha incorporat moltes novetats i que el regidor de Festes ha qualificat de «potent i ambiciosa». «Enguany -ha subratllat Ilde Añó- hem fet un gran esforç per preparar activitats innovadores i per a tots els públics».

El tret de sortida de la programació de Nadal el donarà l'encesa de l'enllumenat nadalenc, que tindrà lloc dimarts 5 de desembre. L'acte central de l'encesa de l'arbre de la plaça de la Constitució anirà acompanyat d'una actuació dels alumnes del Conservatori Mestre Feliu i d'una xocolatada per als més menuts. Una de les novetats d'enguany serà la instal·lació de 12 arbres de Nadal en diferents espais de la ciutat que s'encarregaran de decorar diverses associacions i entitats de Benicarló.

La programació nadalenca es complementa, entre d'altres, amb tallers infantils al Mucbe, amb la tradicional arribada del Pare Noel el dia 24 i amb una altra de les novetats més destacades: la recuperació del parc de Nadal Benicarlàndia, que estarà instal·lat els dies 27, 28, 29 i 30 a la pista annexa coberta del Pavelló Poliesportiu Municipal. Per a Cap d'Any, també com a novetat, hi haurà una festa popular, amb ball inclòs, en una carpa que s'ubicarà a la plaça de la Constitució.

Pel que fa a la cavalcada de Reis, la comitiva arribarà el 5 de gener al port de Benicarló i emprendrà el recorregut fins a l'Ajuntament passant per l'avinguda de Méndez Núñez per tal de fer la cavalcada més atractiva al públic.

La programació esportiva la protagonitzaran el campus multiesport del 2 al 5 de gener (inscripcions del 21 al 29 de desembre) i la instal·lació, després de l'èxit de l'any passat, d'una pista de gel a l'annex semicobert del Pavelló. A més, hi haurà jornada de portes obertes a la Piscina Municipal (del 13 al 17 de desembre), el tradicional cros d'atletisme (17 de desembre) i la celebració de la 40a edició de la Sant Silvestre, la més antiga de les que se celebren a la Comunitat Valenciana. El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha ressaltat «l'esforç» de l'Ajuntament per l'aposta esportiva i ha volgut agrair «a totes les entitats que utilitzen les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Municipal la disponibilitat en la cessió dels espais, tant per a instal·lar la pista de gel com per a dur a terme Benicarlàndia».

La programació de Nadal i Reis també compta amb altres activitats ja habituals: les dos representacions de l'Estel del Collet, els dies 16 i 17 de desembre i la fira de Sant Antoni, programada per a les mateixes dates.

Consulteu tota la programació.

Creat per rgalanr el 01/12/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló