Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Dissabte es presenta la tercera edició del festival Art&Xoc

Aquest dissabte, 2 de desembre, tindrà lloc la festa de presentació de la tercera edició del festival Art&Xoc, una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració del col·lectiu Benicarló Youth que s'emmarca en els actes de la Festa de la Carxofa.

Ja s'apropa la Festa de la Carxofa i, amb ella, el festival Art&Xoc, el resultat del treball conjunt de la Regidoria de Joventut amb el col·lectiu Benicarló Youth. El festival, que arriba a la tercera edició, es presentarà aquest dissabte al pub El Bosc a partir de les 18.00 de la vesprada, amb una festa que començarà amb una selecció musical elaborada pel propi col·lectiu.

L'acte concret de presentació, on es detallaran les actuacions i activitats de la tercera edició del festival, començarà a les 19.30 de la vesprada, i inclourà la projecció del vídeo amb les millors imatges de l'Art&Xoc 2017. Finalment, a les 23.00 hores començarà la festa, que s'allargarà fins la matinada amb música de Danny Soulrocket i The Scorchin' Dynamite Sounds amb Kung-fu Ras.

L'Art&Xoc (resultat d'un joc de paraules amb la paraula artichoke, que en anglés vol dir carxofa), és la iniciativa conjunta de la Regidoria de Joventut i el col·lectiu Benicarló Youth per tal d'oferir una alternativa juvenil dins dels actes de la Festa de la Carxofa i apropar-los la festa. En concret, el festival ajuda a donar a conéixer una música poc coneguda com és el reggae.

Creat per rgalanr el 27/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló