Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

De l'1 al 3 de desembre tindran lloc les activitats commemoratives del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional que organitza l'Ajuntament. Els actes comencen divendres amb la lectura del manifest institucional i la inauguració de la biblioteca inclusiva.

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat un conjunt d'activitats commemoratives al voltant del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Dins de la programació es troben, entre d'altres, una cercavila, un dinar i una exhibició de gimnàstica rítmica. Com ha declarat la regidora de l'Ajuntament i presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats, Filo Agut, «l'objectiu d'aquesta programació és fer visible que les persones amb diversitat funcional poden assolir els reptes que es proposen».

En concret, els actes comencen divendres a l'Ajuntament amb la lectura del manifest institucional, en la qual participaran representants dels quatre grups municipals, membres de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), de la Residència Sant Francesc, de la Residència i Centre de Dia El Collet, d'Afanias i de les entitats Ateneu-Dany Cerebral Adquirit, Cocemfe-Maestrat, Fenòmens i Afare. Els membres d'aquestes associacions i residències també participaran en la posterior cercavila de celebració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional.

Les activitats continuaran el mateix divendres dia 1 amb la inauguració de la biblioteca inclusiva, un projecte que s'ha fet realitat gràcies als pressupostos participatius de 2017 i que ha suposat l'adaptació de la Biblioteca Manel Garcia Grau per tal que siga realment accessible per a tots els grups socials. La programació de divendres la tancarà un dinar de germanor i la tarde lúdica que s'ha organitzat al Magatzem de la Mar.

Finalment, diumenge 3 tindrà lloc l'exhibició de gimnàstica rítmica del Club el Algar d'Elx i el Club Mabel, que oferiran una mostra de superació i compromís per tal de superar les dificultats. Entre les gimnastes que participaran en l'exhibició estarà Sara Martín, vuit vegades campiona nacional de gimnàstica rítmica per a persones amb discapacitat en categoria individual.

Consulteu tota la programació.

Creat per rgalanr el 27/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló