Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló tanca el pla de participació pública del PGE

Amb la taula redona, l'últim dels tres tallers participatius, s'arriba a la fi del procés de participació pública. El PGE continuarà en exposició pública fins al dia 30 de novembre.

Ahir va tindre lloc l'últim dels tres tallers participatius programats al voltant del Pla General Estructural (PGE). Aquesta taula redona va començar amb una intervenció inicial de l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles. A més, també van participar l'arquitecte municipal, Luis Pérez i Pedro Górgolas, de l'equip redactor del PGOU. A més, el públic assistent va poder intervindre per formular preguntes a l'alcaldessa, l'arquitecte municipal i l'equip redactor.

A banda, al llarg d'aquesta última reunió participativa també es van presentar les conclusions extretes dels dos tallers anteriors, duts a terme el dia 7 i el dia 16 d'aquest mes de novembre. Aquestes conclusions, juntament amb les al·legacions rebudes, es transmetran a l'equip redactor per tal de respondre i valorar la seua inclusió en la redacció del PGE.

L'alcaldessa de Benicarló s'ha mostrat satisfeta pel desenvolupament d'aquest procés participatiu i ha afirmat que «al llarg del mes de febrer està previst enviar el PGE a la Conselleria per tal de tramitar la seua aprovació». Paral·lelament, tant els serveis tècnics municipals com l'equip redactor començarà a treballar en el Pla General Pormenoritzat.

Cal recordar que el PGE continuarà en exposició pública fins al dia 30 de novembre, i es pot consultar tant al web municipal com a l'edifici d'Urbanisme (3a planta de l'edifici de la plaça del Dr. Pera).

Creat per rgalanr el 24/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló