Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Mercat Municipal s'adapta a la normativa d'accessibilitat

S'estan duent a terme obres en tres de les quatre entrades per tal d'adaptar-les a les persones amb mobilitat reduïda. Les següents actuacions previstes seran el canvi del sistemes d'aire condicionat i la repintada de les zones comuns.

Aquesta setmana han començat les obres a les entrades est, sud i oest del Mercat Municipal de Benicarló, amb l'objectiu d'adaptar l'edifici a la normativa d'accessibilitat requerida per a tots els establiments públics. En concret, s'estant construint rampes per a permetre l'entrada a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes actuacions, que tenen un cost de 18.644,80 euros, estan incloses dins del projecte de modernització global del Mercat Municipal que, a més de la remodelació de les entrades, inclou el futur canvi del sistema d'aire condicionat i la repintada de les zones comuns, tot pressupostat amb més de 270.000 euros.

La regidora de Comerç, Rosana Marzá, s'ha mostrat satisfeta per les actuacions i ha declarat que «el Mercat Municipal és un dels principals motors del comerç local». «L'oferta de producte fresc i de proximitat del mercat és el nexe d'unió entre els productors locals i els consumidors, i constitueix un veritable espai de trobada».

Paral·lelament, alguns paradistes segueixen duent a terme les obres de remodelació i millora de les seues parades. A més, els establiments de la façana nord estan obrint-se al carrer amb vidrieres i zones d'accés, amb l'objectiu de fer un mur transparent que permeta veure des de l'exterior l'activitat del mercat. Pel que fa a les dos cafeteries, també s'obriran a l'exterior, la qual cosa permetrà fer el mercat més transparent i millorar la seua visibilitat i presència en la zona.

Creat per rgalanr el 22/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló